Το Τερμάτισε: Παίκτης δίνει την κορυφαία απάντηση σε ερώτηση γνώσεων Α’ δημοτικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
theos

Πριν βιαστείς να μιλήσεις για γκάφα φίλε αναγνώστη σκέψου. Ο τύπος είχε την δυνατότητα να απαντήσει με τη σιωπή του. Να μην βγάλει κιχ. Δεν το έκανε.

Την ώρα που η μπάλα έκαιγε και το καυτό ερώτημα μπροστά του «Συμπλήρωσε τον στίχο: Πάψε να με κατηγορηθείς για μένα άξιος κριτής είναι μονάχα ο Θ _ _ Σ» ζητούσε μια απάντηση, εκείνος δεν πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.

Πήρε την ευθύνη και ως γνήσιος ηγέτης έδωσε την απάντηση. Μπορεί να μην ήταν και η πιο σωστή του κόσμου, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.

Σημασία δεν έχει ο προορισμός της απάντησης, αλλά το ταξίδι. Δείτε μια από τις κορυφαίες απαντήσεις που έχουν δοθεί ποτέ σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ Η ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ !!!!ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ Η ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!!!

Comments are closed.