Το άγνωστο πρόσωπο της Τατιάνας Στεφανίδου: Ο λόγος που οδήγησε συνεργάτη της στην παραίτηση!

Κοινοποίηση:
prosopo

Ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν για την Τατιάνα Στεφανίδου!

 

Πως η γνωστή παρουσιάστρια είχε οδηγήσει τον γνωστό σχεδιαστή Πάνο Ζήνα, σε παραίτηση από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Ακολουθεί το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας από το 2008:

Η Τατιάνα «γύρισε την πλάτη» στον Πάνο Ζήνα, «εκτοπίζοντάς» τον έτσι από τα φετινά καλλιστεία.

Τα «τύμπανα του πολέμου» ήχησαν για πρώτη φορά στην περσινή διοργάνωση του διαγωνισμού «Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς», όπου η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε με τον τρόπο της ότι δεν προτιμά τις δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή. Ως παρουσιάστρια της βραδιάς επέλεξε να εμφανιστεί με βραδινές δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη και όχι του Πάνου Ζήνα, που ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε τα ρούχα όλων των διαγωνιζόμενων κοριτσιών. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον σχεδιαστή. Με τη μεσολάβηση των υπευθύνων του διαγωνισμού το θέμα πέρασε απαρατήρητο από τα media.

Φέτος ο ΑΝΤ1 πρότεινε και πάλι στον Πάνο Ζήνα να αναλάβει την ενδυματολογική εμφάνιση των υποψηφίων κι εκείνος δέχτηκε με τον όρο όμως ότι θα φορέσει δικά του ρούχα και η Τατιάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, «δεν ήθελε να πιει και φέτος το ίδιο πικρό ποτήρι που του έδωσε πέρυσι με το να την ακούει να λέει συνέχεια από το μικρόφωνο ότι φοράει ρούχα άλλης σχεδιάστριας, ενώ εκείνος ήταν ο επίσημος ενδυματολόγος του διαγωνισμού και είχε πληρώσει γι’ αυτή τη συνεργασία του ένα σωρό λεφτά στους διοργανωτές».

Η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως, δεν ήταν διατεθειμένη να φορέσει ούτε φέτος δικά του ρούχα ως παρουσιάστρια των καλλιστείων. Και μέσω των διοργανωτών τού έστειλε το αρνητικό μήνυμα ξεκαθαρίζοντας τη θέση της από την αρχή. Πρόκειται για σκληρή και για κάποιους «προσβλητική» στάση απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που όπως λέγεται, «αν και τον επιλέγει το κανάλι για τη δουλειά του, δεν τον θέλει η παρουσιάστρια». Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο Πάνος Ζήνας, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, «ήταν ανοιχτός να σχεδιάσει τα ρούχα της σύμφωνα με το δικό της γούστο και να συνεργαστεί μαζί της σε όλες τις φάσεις της δημιουργίας τους».

Το… βροντερό «όχι» που εισέπραξε από την Τατιάνα τον οδήγησε να παραιτηθεί από τα φετινά καλλιστεία, παραδίδοντας τις… κλωστές και τις βελόνες του σε άλλον σχεδιαστή. Και όπως μάθαμε, τη θέση του θα πάρει μάλλον ο οίκος μόδας Φαλιάκος για να ντύσει τις φετινές υποψήφιες. Αραγε η «σιδηρά κυρία της τηλεόρασης» θα φορέσει δικές του δημιουργίες ή θα κάνει και πάλι αυτό που της… αρέσει;

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κάθε μέρα τον έπαιζα για πάρτη της μετά το σχολείο.

Comments are closed.