Το άκουσε ο Μιχαλολιάκος και κόντεψε να λιποθυμήσει: Ποιον ΣΥΡΙΖΑίο βουλευτή του έστειλαν στην Χ.Α

Κοινοποίηση:
720_174180_3a8b670a42-82624522bb272eb1

Όλα ξεκίνησαν μετά την φωτογραφία του με τον Αμβρόσιο

Τη συνάντηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο σχολίασε ο γραμματέας τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης.

«Από το… προοδευτικό μέτωπο στην αγκαλιά της Ακροδεξιάς, μία απάτη δρόμος» ανέφερε ο κ. Μαλέλης, συμπληρώνοντας: «Άντε και με τον Μιχαλολιάκο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι λες ρε παπαρα …! Και τι τον περασες τον Μιχαλολιακο ;;; για συλλεκτη πολιτικων απορριματων σαν ολους εσας τους σκουπιδιαρηδες ;;;; η Χρυση αυγη δεν δεχεται κανενα μα κανενα πεταμενο ανωμαλο πολιτικο σκατο στους κολπους της .

  2. μαλελης: ισως ο μεγαλυτερος μαλάκας ολων των εποχων εν ζωή. αριστερο αποβλητο πρωκτού

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ,ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΩΟ,ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΗΔΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ?ΠΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΡΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

  4. μιλαει και το πασοκ με τον τσουκατο βρε ουστ

  5. Ρε Μαλέλη κατεστρεψες την τηλεόραση βαλθηκες νά καταστρέψεις καί την πολιτική.
    Βάλε την Άντζελα να ανάβει κεράκια στην Παναγία και κάνε κεντρικά δελτία με σαράντα λεπτά αφιερωμένα στον Σάκη επί μακρόν για νά διαμορφοσει αντίληψη ο Έλληνας αρεστή σε σένα καί στα αφεντικά σου.
    Ψυχιατρικές κλινικές έχει πολλές.Διαλεγεις.

Comments are closed.