Το αίμα τής Παλαιστίνης «ξεπλένει» τη «διαπλοκή» τού Ισραήλ και τον βρόμικο Νετανιάχου…

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ, δεν είναι καθόλου όπως φαίνεται …Τους Παλαιστίνιους χτυπάνε, αλλά τους Ισραηλινούς «στοχεύουν»!!! Αυτό, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, δεν παύει να είναι η αλήθεια …Λίγη γνώση χρειάζεται, ώστε να γίνει αντιληπτό. Λίγες ημέρες πριν το «λουτρό» αίματος στη Γάζα ο Νετανιάχου μετρούσε τις ώρες του στην πρωθυπουργία …Ο Ισραηλινός λαός τον είχε «εκτελέσει».

Οι πολιτικοί αντίπαλοί του είχαν πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα κατάφερναν να σχηματίσουν Κυβέρνηση. Ο Νετανιάχου είχε πιάσει τον απόλυτο «πάτο». Από την κορυφή κινδύνευε να γκρεμιστεί στον απόλυτο πάτο, ζώντας στιγμές αγωνίας.Το πολιτικό του τέλος θα ήταν απολύτως ταπεινωτικό και επώδυνο. Όχι μόνον θα έχανε τη θέση του, αλλά «φλέρταρε» μια θέση σε κάποιο κελί τής φυλακής. Ο —και με τη «βούλα» τής Δικαιοσύνης— διεφθαρμένος Πρωθυπουργός ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη. Η μόνη του σωτηρία ήταν να ακυρώσει την απόφαση» του ισραηλινού λαού.

unnamed (1) unnamed

Αυτό γίνεται μόνον με προβοκάτσια και η ποιότητα του στόχου που επιδιώκεται την κάνει εκ των δεδομένων εξαιρετικά αιματηρή …Απαιτείται αίμα, για ν’ ακυρωθεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα …Πολύ αίμα. Αυτό και έκανε …Ενεργοποίησε τα ένστικτα του ισραηλιτικού λαού και τον παγίδευσε μέσα στο φόβο. Ο Νετανιάχου προκάλεσε τη «βροχή» των ρουκετών από τη Γάζα με την προβοκάτσια τής Ιερουσαλήμ. Ένας υπηρεσιακός Πρωθυπουργός —ακριβώς στην «πόρτα» τής εξόδου— ενεργοποίησε την πιο σκληρή εποικιστική πολιτική τού Ισραήλ. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ακολούθησε μια εγκληματική —με βάση τον διεθνή νόμο— πολιτική, η οποία, όχι μόνον θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στην υπό σύνθεση νέα Κυβέρνηση, αλλά ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσε τη βίαιη αντίδραση των Παλαιστινίων. Ο διεφθαρμένος «Bibi» είχε πλέον διαβεί τον Ρουβίκωνα …Τα έπαιζε όλα για όλα …Διακινδύνευε την ειρήνη στο Ισραήλ, για να σωθεί ο ίδιος …

Διακινδύνευε την ειρήνη, για να διασπάσει την «πολυσυλλεκτική» συμμαχία των αντιπάλων του και να παραμείνει ο μόνος ικανός, έμπειρος και βέβαια «πατριώτης», για να σχηματίσει Κυβέρνηση. Προκάλεσε έναν πραγματικό πόλεμο, γιατί γνώριζε πως δεν θα μπορούσε να τον διαχειριστή μια νέα και άπειρη Κυβέρνηση συνεταίρων, οι οποίοι συγκρούονται μεταξύ τους ακόμα και για ασήμαντα θέματα.

Με απόλυτη επίγνωση του κόστους σε ανθρώπινο αίμα, προχώρησε στην εφαρμογή τού σχεδίου του …Οι ρουκέτες τής Χαμάς θα έπεφταν κατευθείαν «επάνω» στους πολιτικούς του αντιπάλους και το αίμα τής Γάζας θα τους έκανε να συγκρουστούν μεταξύ τους. Θυσίασε δεκάδες παιδιά τής Παλαιστίνης, για να σώσει το τομάρι του …Όλοι τον βοήθησαν σ’ αυτό …Ακόμα και οι υπεράνω πάσης υποψίας φανατικοί ισλαμιστές …ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο, γιατί ΟΛΟΙ εξυπηρετήθηκαν από το διεφθαρμένο καθεστώς Νετανιάχου. Όλα τα φασιστικά αραβικά καθεστώτα —τα οποία πλουτίζουν με τα πετροδολάρια του Σιωνισμού— επιβιώνουν χάρη στην προβοκατόρικη δράση τού Ισραήλ, η οποία τους επιτρέπει να ασκούν βία στους πληθυσμούς τους.

Μια πολιτική, η οποία με τη σειρά της συντηρείται από το αίμα αθώων. Δίνουν μερικά ψίχουλα στους φτωχούς Παλαιστίνιους να θυσιάζονται σαν «μάρτυρες», για να μπορούν οι ίδιοι να παριστάνουν τους πιστούς μουσουλμάνους και να μπορεί με τη σειρά του να παριστάνει τον «ήρωα» ο διεφθαρμένος Νετανιάχου …ΟΛΑ «στημένα» …Ακόμα και το Ιράν στο «κόλπο», εφόσον η ένταση και ο πληρωμένος «αντισιωνισμός» στη Μέση Ανατολή συντηρεί το φασιστικό καθεστώς του.

Όλοι αυτοί οι συνέταιροι στο μέγα έγκλημα της Μέσης Ανατολής κινδύνευαν με την πτώση τού Νετανιάχου. Με μια πολυσυλλεκτική Κυβέρνηση στο Ισραήλ τα πράγματα θα γίνονταν ανεξέλεγκτα και θα κινδύνευαν τεράστια συμφέροντα …Τεράστια οικονομικά συμφέροντα ακόμα και μέσα στο ίδιο το Ισραήλ. Αυτή η πολιτική των βρόμικων μυστικών υπηρεσιών παρέδωσε το σύνολο της οικονομίας τού Ισραήλ σε ελάχιστους Σιωνιστές …

Ελάχιστες οικογένειες «διαπλεκόμενων» ελέγχουν τα πάντα στο Ισραήλ. Αυτοί είναι οι χορηγοί και οι προστάτες τού «Bibi» …Αυτοί είχαν συμφέρον από το σημερινό χάος και αυτοί επέτρεψαν στον Νετανιάχου να κάνει το μεγάλο αυτό έγκλημα …Δώδεκα χρόνια απόλυτης ρεμούλας και πλιάτσικου έφταναν στο τέλος τους και αυτό δεν θα το άφηναν τόσο εύκολα να συμβεί. Αυτοί ήταν που στην πραγματικότητα έχασαν τις πρόσφατες εκλογές και αυτούς τιμώρησε ο ισραηλινός λαός με την ψήφο του.

Με το μακελειό αυτό αυτήν την «απόφαση» του λαού προσπαθούν να ακυρώσουν. Απλά πράγματα. Αυτοί οι ίδιοι έχουν εφοδιάσει την ερμητικά αποκλεισμένη Γάζα με ρουκέτες. Δικές τους είναι οι ρουκέτες, γιατί οι δικοί τους Ισραηλίτες είναι οι στόχοι τους. Αυτοί οι ίδιοι ενεργοποίησαν την αφύσικα εκτεταμένη εμφυλιοπολεμική αραβική «αντίδραση» στις πόλεις τού Ισραήλ. Γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε στην αρχή τού κειμένου ότι …την Παλαιστίνη χτυπάνε, αλλά το Ισραήλ «σημαδεύουν» …Τη Γάζα βομβαρδίζουν, αλλά η Δημοκρατία τού Ισραήλ απειλείται με κατάρρευση. Ποιος θα βοηθήσει τα παιδιά τής Παλαιστίνης από το νέο μακελειό; …Μόνοι τους στέκονται απέναντι στη μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα …

Το «αίμα» τους είναι το μόνο «λιπαντικό» που χρειάζεται αυτή η «πετρελαιομηχανή» για να «δουλέψει». Η αμερικανική πολιτική εξυπηρετείται από τον σχεδιασμό τής Μέσης Ανατολής —ο οποίος δίνει το δικαίωμα στις ΗΠΑ να ελέγχουν το πετρέλαιο— τον οποίο εξυπηρετεί ο διεφθαρμένος Νετανιάχου. Οι Ευρωπαίοι επωφελούνται το ίδιο απ’ αυτήν την πολιτική. Η γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. των σύγχρονων ΝΑΖΙ τύπου Μέρκελ επωφελείται το ίδιο απ’ αυτήν την πολιτική. Ακόμα κι ο διεφθαρμένος Ερντογάν, χάρη σ’ αυτήν την εγκληματική πολιτική, παριστάνει τον «προστάτη» των Μωαμεθανών και επιβιώνει πολιτικά μέσα στην Τουρκία. Ποιος θα τους βοηθήσει; …Ο μόνος, που μπορεί, είναι ο ίδιος ο λαός τού Ισραήλ.

Ο λαός τού Ισραήλ πρέπει να βρει τη δύναμη ν’ αντιδράσει …Να αντιδράσει, για να σωθεί ο ίδιος και να σώσει και τους Παλαιστίνιους. Πρέπει αυτός ο λαός να νικήσει τους Τυράννους του …Τους ίδιους, που τον είχαν βάλει στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης της Γερμανίας για τα συμφέροντά τους και τώρα επιχειρούν να μετατρέψουν το ίδιο το Ισραήλ σε ένα τεράστιο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης !!!

Τραϊανού Παναγιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πάντως και ο Χίτλερ Αυστριακοεβραίος σιωνιστής ήταν!!!

Comments are closed.