Το ανακοίνωσαν και δεν το πιστεύει κανένας: Ο νέος παρουσιαστής του Deal θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον Φερεντίνο από το πρώτο επεισόδιο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο Γιώργος Θαναηλάκης θα παρουσιάσει το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι Deal, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Χρήστο Φερεντίνο, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Ο αθλητικογράφος μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο τι θα δούμε τη νέα χρονιά, συμπληρώνοντας ότι θα επικοινωνήσει με τον προκάτοχό του, Χρήστο Φερεντίνο, για να πάρει συμβουλές.

deal 1390x885 1

 

Ο Γιώργος Θαναηλάκης έχει όμορφα συναισθήματα που θα παρουσιάζει το Deal

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «είναι επίσημο ότι θα αναλάβω την παρουσίαση του Deal. Αυτό είχαμε πει, ότι πρέπει να ανακοινωθεί για να μπορούμε να μιλήσουμε κιόλας. Τα συναισθήματά μου είναι προς το παρών όμορφα. Είναι κάτι καινούργιο, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Το είχα στο μυαλό μου, περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να ανταποκριθώ δηλαδή στις απαιτήσεις και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να κάνω περήφανους τους δικούς μου ανθρώπους».

Ερωτηθείς για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο Γιώργος Θαναηλάκης επεσήμανε «δεν έχω μιλήσει ακόμα. Θα τον πάρω τηλέφωνο όμως για να μου δώσει κουράγιο, να μου πει τι να προσέχω, γιατί τα γυρίσματα είναι επίπονα. Είναι πολλές ώρες, κάθε μέρα, οπότε θα χρειαστώ τις συμβουλές του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτος ειναι πιο γερος απ’το Φερεντινο! Χαθηκαν τα νεα παιδια να προτιμησουν;

Leave a Response