Το δημόσιο μήνυμα της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο – “Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου”

Κοινοποίηση:
μπόσνιακ-ρέμος

Η Υβόννη Μπόσνιακ έδειξε δημόσια την υποστήριξή της στον Αντώνη Ρέμο, που ελέγχεται από τις αρχές για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Με μια λιτή ανάρτηση στο Instagram, η σύζυγος του τραγουδιστή δημοσίευσε σε story μια φωτογραφία του από τη σκηνή, τη ώρα που τραγουδάει και έστειλε το δικό της μήνυμα. «Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» τόνισε η Υβόννη Μπόσνιακ στον άντρα της, με έμμεση αναφορά σε ένα από τα τραγούδια του.

remosivoni

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καποτε σε κατι υταπεζια με γυαλια δεν βρισκοταν ο Αντωνης ? Και διαφημιζε τα εκατομμυρια που κερδιζε στη τσοχα ? Τι πηγε στραβα Αντωνακη ? Αν ακουσω οτι και ο Ρεμος δεν εχει λεφτα πρεπει να εχετε φτωχεινει ολοι εκει στο Ελλαδισταν και δεν το ξερετε ακομη. Σας τα ρουφηξε ο Κουλης τα λεφτα. Δεν εξηγειτε αυτο. Ο Ρεμος αφραγκος , ο μεγαλοδικηγορος Λυτρας χρεωμενος ,ο αλλος ο εφοπλιστης ο Καραγεωργης φυλακη για απατη .Τι να πω.

  2. οι διεθνείς τοκογλύφοι – νταβατζήδες θέλουν τα ποσοστά τους … πεις δε πεις το ποίημα θα πληρώσεις

  3. Κοπελια,οταν λες “μεχρι το τελος του κοσμου”, στο χωριο σου τα λεφτα,κοσμο δεν τα λενε;Μην παρεξηγηθουμε;

  4. είναι πολύ ωραίος άντρας ο Ρέμος , τι είναι αυτά ρε που ζείτε είναι δυνατόν σήμερα η γυναίκα να είνα μαζί με έναν άντρα μονο για τα λεφτά; έτσι θέλουν τον άντρα να αγωνίζεται να γίνει πλούσιος για να έχει μια όμορφη γυναίκα δίπλα του. θες ομορφή γυναίκα πρέπει να πληρώσεις ωράια εβραικά πρότυπα. Οι Εβραίο είναι καλοί άνθρωποι έτσι; ποιος ελέγχει το χρήμα ; τα λέμε

Comments are closed.