Το «επεισόδιο» Κασσελάκη με πολίτη από την Κύπρο! Έφυγε άρον άρον (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Kasselakis-kypros-open

Δείτε τι έγινε…

Οι ανήκουστες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «κρατιδίου» και «βόρειος» (σ.σ. Κύπρος), αναφερόμενος στα κατεχόμενα της Κύπρου, συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις.

Και πως να μην το κάνουν, καθώς ο Κασσελάκης, εφόσον βγει πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, θα θεωρείται αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και….δυνητικά μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας!

Έτσι παρόλο που δόθηκαν εξηγήσεις από την πλευρά Κασσελάκη, ο ντόρος δεν έχει κοπάσει.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ, ένας πολίτης από την Κύπρο τον πλησίασε μπροστά στις κάμερες για να του παραπονεθεί για το σχόλιό του για τα κατεχόμενα.

Δείτε πώς έφυγε άρον άρον από το σημείο, κάνοντας μία απλή αναφορά μόνο στον Μητσοτάκη:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αν οι εκλογές είναι όντως αποτέλεσμα νοθείας θα μας τον κοτσάρουν και αυτόν οι αμερικάνοι, όπως τους προηγούμενους, ως πρωθυπουργό και η Ελλάδα τετέλεσται.

  2. Μήπως τα έχεις μπλέξει με εμάς που πάμε Βουλγαρία; Δε γίνεται να πας να βάλεις βενζίνη στο ψευδοκράτος και να γυρίσεις σε λίγο πίσω σαν να πήγες εκδρομή.

  3. ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΣΕΛΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΛΑ ΜΕΣΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ

  4. Οξω πουστρα απ τη παραγκα! Οι Κυπριοι ειναι αδερφια μας καραγκιοζη του Μπαιντεν!
    Στηριζεις Κουλα μπας και παρεις τη Πουλα γιατι κι ο συντροφος σου κουνιστρω φαινεται!

  5. Ολο δηθεν παράπονα οι αδελφοί Κυπριοι που κάνουν μια χαρά τα ψωνια τους και τη βενζινη τους στο ψευδοκρατος. Απο εντυπωσεις και εγκαθετους να τρων και οι κοτες!

  6. Κατάφερε κανείς ν’ ακούσει τί απάντησε ακριβώς και πότε έγινε αυτό;

Comments are closed.