Το “επιτελικό κράτος” του Κούλη δίνει ρεσιτάλ! – 12 ημέρες χωρίς ρεύμα Έλληνες πολίτες και ο ΔΕΔΔΗΕ παραμένει αδιάφορος!

Κοινοποίηση:

Εκτός πραγματικότητας στον ΔΕΔΔΗΕ καθώς άφησαν πολίτες να ζουν χωρίς ρεύμα 12 ολόκληρες ημέρες δείχνοντας για άλλη μια φορά το γενικότερο χάλι της υπηρεσίας και την «τυφλή διαδικασία» που υπάρχει σε προβλήματα πολιτών. 

Κάτοικος στην Νίκαια Αττικής είναι χωρίς ρεύμα από τις 21 Φεβρουαρίου λόγω βλάβης στον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα. Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, αποκατέστησε την ζημιά και την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, ο ηλεκτρολόγος του ανάρτησε τα ζητούμενα ηλεκτρονικά έγγραφα κι αυτός τα αποδέχτηκε μέσω GOV.

Από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα ο κάτοικος συνεχίζει να μην έχει ρεύμα καθώς δεν έρχονται τα αρμόδια συνεργεία για να σηκώσουν απλά τον κεντρικό διακόπτη με τις συνεχείς προσπάθειες να επικοινωνήσει στην εξυπηρέτηση πελατών και στις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ να πέφτουν στο κενό. Έχει δεχθεί απειλές μάλιστα πως αν το σηκώσει μόνος του ή ο ηλεκτρολόγος του θα θεωρηθεί ρευματοκλοπή! Ο κάτοικος έχει αναγκαστεί στην Ελλάδα 2.0 του Κούλη να μένει σε σπίτι φίλου του και η μητέρα του με συσκευή οξυγόνου ηλικίας 80 ετών φιλοξενείται εδώ και δέκα ημέρες σε συγγενικό σπίτι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response