Το ζεϊμπέκικο της κουμπάρας που ζήλεψε μέχρι και ο γαμπρός – Θα “μείνετε”

Κοινοποίηση:
e54a46_zeibekiko

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε έναν γάμο να χορεύει ο γαμπρός ζεϊμπέκικο, ωστόσο αυτή η κουμπάρα έκανε την ανατροπή. Μπορούμε να πούμε ότι χόρεψε καλύτερα από όλους όσους έχουμε δει.

Έχουμε δει σε γάμους να χορεύουν τσιφτετέλια, αλλά κουμπάρα να χορεύει τον εν λόγω χορό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Εκτός από ότι είναι κούκλα, φαίνεται ότι έχει αρκετές χορευτικές ικανότητες και μπορεί να χορέψει μέχρι και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Την βλέπουμε να το απολαμβάνει και όλοι γύρω της να έχουν μείνει άφωνοι, και να της πετάνε ασταμάτητα λουλούδια. Αυτόν τον χορό θα ζήλευε μέχρι και ο γαμπρός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι εγώ τι βλέπω λεβέντισσα, ακομπλεξάριστη, ζει και απολαμβάνει αυτό που κάνει!
    Πολύ μου άρεσε. Ευχάριστη σε κάθε παρέα. Να είσαι πάντα κεφάτη και με υγεία.

    1. Ίσως να διάβαζες λίγα για τον συγκεκριμένο χορό! μπορεί και να άλλαζες γνώμη! Ακομπλεξάριστοι πια είναι και τραβεστί!

  2. για τα πανηγύρια ζειμπέκικο είναι αυτό!!!

  3. Αυτή κάνει συνέχεια κύκλους, κρατάει το μίνι να μην ανεμίζει και μιλάει συνεχώς στην νύφη κοιτάζοντάς την στα μάτια λες και είναι ερωτευμένη μαζί της!!!!!
    άσε που χορεύει και τραγουδάει ”εγώ τα σπάω, εγώ πληρώνω”… και είναι ζήτημα εάν έχει πληρώσει μια φορά ένα μόνο ποτό της στα μπουζούκια… πάντα κάποιος άλλος θα πλήρωνε γι αυτήν !!!!

Comments are closed.