Το καλοκαιρινό στρες λέγεται… ξαπλώστρες: Τιμοκατάλογος για χοντρά πορτοφόλια

Κοινοποίηση:
xaplostres

Με την καλοκαιρινή περίοδο να έχει πλέον και τυπικά ξεκινήσει ο τιμοκατάλογος της ξαπλώστρας γονατίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Πόσο πληρώνουμε τελικά για λίγη θέα στη θάλασσα; Το κόστος σε πολλές περιπτώσεις είναι ανυπέρβλητο, ενώ οι υπερβάσεις δεν λείπουν.

Σύμφωνα με το MEGA στα ύψη έχουν ανέβει οι τιμές για ξαπλώστρες στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής, ενώ το κόστος ανεβαίνει σημαντικά με έναν καφέ, κάποιον χυμό ή κάποιο τοστ.

Έτσι για μία βουτιά στις οργανωμένες παραλίες του λεκανοπεδίου, οι λουόμενοι χρειάζεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να απολαύσουν τη θάλασσα.

Ειδικότερα ο τιμοκατάλογος στις παραλίες αυτή τη στιγμή είναι διαμορφωμένος ως εξής:

-Άλιμος
Καθημερινές: Σετ 17 ευρώ
Είσοδος 8 ευρώ / άτομο

Σαββατοκύριακο: Σετ από 22 ευρώ
Είσοδος 10 ευρώ / άτομο

-Ανάβυσσος
Καθημερινές : Σετ από 6 ευρώ
Σαββατοκύριακο : Σετ από 20 ευρώ
Ελεύθερη είσοδος

-Πόρτο Ράφτη
Καθημερινές : Σετ από 10 ευρώ
Είσοδος 5 ευρώ / άτομο
Σαββατοκύριακο : Σετ από 15 ευρώ
Είσοδος 7 ευρώ /άτομο

-Βουλιαγμένη
Είσοδος 10 ευρώ / άτομο
Μειωμένο ειδικό εισιτήριο 5 ευρώ
(άνεργοι , φοιτητές , πολύτεκνοι , άνω των 65 ετών)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Βρε είσαστε με τα καλά σας που έχετε καταντήσει το μπάνιο στη θάλασσα που πάμε με το βρακί, βραδυνή έξοδο πολυτελείας; Στη ματαιοδοξία και τη βλακεία των νέων κυρίως βασίζονται και κάτι τεμπέληδων που βαριούνται να κρατάνε μια ομπρέλα στην απόσταση από το αυτοκίνητο ως τη παραλία! Έχουμε δικό μας εξοπλισμό και είμαστε μια χαρά. Πάμε για μπάνιο, γυμνοί (με μαγιώ δηλαδή), αχτένιστοι, να βουτήξουμε στο νερό να κάτσουμε λιγο στον ήλιο, άντε να φάμε και κανένα παγωτό! Υπάρχει λόγος να πας σε μαγαζί για όλα αυτά;

  2. Το πρόβλημα είναι που θα βάλουμε εμείς και καρέκλες που δεν έχουμε να πληρώσουμε, εφόσον η μαφία έχει πιάσει όλες τις παραλίες και τις έχει κάνει κτήμα τους??????

  3. Να πάνε να πνιγούν. Ομπρέλα και ανέτες ελαφριές καρέκλες και εισαι μια χαρά

  4. Δεν έχουν ανάγκη τα γιδοπρόβατα της μπανανίας. Όσο πιο ακριβά τις βάλεις τόσο πιο πολλοί θα ρθουν για να πληρώσουν. Είναι και ένα δείγμα κοινωνικού status ρε παιδί μου. Πώς να κάτσει ο ελλαδιστανός στην δωρεάν ξαπλώστρα. Αφού ο Μητσοτάκης τον έκανε πελούσιο.

  5. ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ… ΤΑΤΟΥΑΖ… ΚΑΦΕΔΕΣ… ΤΣΙΓΑΡΑ… ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ… ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

  6. Να παει 1000€ το σετακι ετσι για να γουσταρουμε. Μητσοτακης για παντε ρε.

Comments are closed.