Το κομβόι των Κροατών που κανένας δεν πήρε χαμπάρι και κανείς δεν σταμάτησε – Το ταξίδι της… σφαγής! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Filadelfeia-houligkan-8-8-23

Οι Κροάτες χούλιγκαν διέσχισαν τρεις χώρες (Κροατία, Σερβία, Σκόπια), περνώντας τα σύνορα χωρίς καμία όχληση από τις Αρχές, έφτασαν στην Ελλάδα και αφού διέσχισαν όλη τη χώρα βρέθηκαν έξω από το «OPAP Arena», σκορπίζοντας τον θάνατο.

Χιλιομετρικά, μιλάμε για μια απόσταση 1.480 χιλιομέτρων, κάτι το οποίο προκαλεί τεράστια ερωτήματα καθώς είναι αδύνατον να πέρασε απαρατήρητη μια τέτοια μετακίνηση από συνοριακούς σταθμούς αλλά και διόδια.

Μάλιστα, στα social media από νωρίς υπήρχαν video τα οποία έδειχναν το κομβόι των οπαδών της Ντινάμο, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε προβλέψει το αιματοκύλισμα που θα συνέβαινε στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι χούλιγκαν έφτασαν στην Αθήνα και αφού η πλειοψηφία τους αποβιβάστηκε στον σταθμό «Ειρήνη», μπήκαν ανενόχλητοι στον ηλεκτρικό με προορισμό τα Πευκάκια και στη συνέχεια την OPAP Arena.

Σε όλο αυτό το ταξίδι, η αστυνομία συνεχίζει να είναι απούσα ενώ το πλήθος των Κροατών έκανε βόλτες μέσα πλέον στην πρωτεύουσα!

Οι οργανωμένοι της Ντινάμο, μαζί με Έλληνες χούλιγκαν, έφθασαν γρήγορα έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23.00 επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ. Ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν στις προσαγωγές εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

Το πολυεθνικό τάγμα εφόδου
Αυτό που προκαλεί εντύπωση (εκτός φυσικά από το ταξίδι των Κροατών) είναι πως οι χούλιγκαν της Ντινάμο δεν έδρασαν μόνοι τους. Συνεπικουρούμενοι από Έλληνες αλλά και άλλες εθνικότητες, θεώρησαν θέμα τιμής (!) την επίθεση στο «άντρο» της ΑΕΚ.

Για τις βίαιες συμπλοκές, έχουν συλληφθεί:

87 Κροάτες, εκ των οποίων οι 5 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

5 Έλληνες, εκ των οποίων οι 3 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

1 Αυστριακός.

1 Βόσνιος.

1 Αλβανός.

1 Γερμανός.

Οι 96 συλληφθέντες για τα δολοφονικά επεισόδια κατηγορούνται –αρχικά– για παραβίαση των διατάξεων του νόμου περί Αθλητικής, ενώ, δεν αποκλείεται για ορισμένους από αυτούς η κατηγορία να «βαρύνει», δεδομένου ότι υπάρχει νεκρός από τα επεισόδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα 14 καθίκια κροάτες, “έλληνες” και πολυεθνικά 💩, να νοσηλευτούν στο χαντάκι παρακαλώ…

Comments are closed.