«Το κρατάνε τόσο μυστικό, λες και χτίζουν πυρηνικό εργοστάσιο, αυτό είναι σαν περίπτερο» δηλώνει με δυσφορία ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το τζαμί στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, Ναΐμ Ελ Γκαντούρ, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για φλέγοντα θέματα που αφορούν το τζαμί στην Αθήνα, για τις σφαγές των χριστιανών ορθόδοξων στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή, αλλά και για το μέλλον των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ελ Γκαντούρ «καυτηρίασε» τη… μυστικοπάθεια της κυβέρνησης γύρω από τη δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. «Το κρατάνε τόσο μυστικό τι χτίζουν, λες και χτίζουν πυρηνικό εργοστάσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι φωτογραφίες του τζαμιού που είδε εσχάτως: «Είναι σαν περίπτερο!» σχολίασε.

Εμείς έχουμε δώσει στους υπουργούς σχέδια και ιδέες για να είναι κάτι όμορφο, να ταιριάζει στην περιοχή, ανέφερε επίσης, μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις, που θέλουν τη λειτουργία του τζαμιού να προγραμματίζεται για αμέσως μετά το Πάσχα. «Τα βάλανε στο συρτάρι τα σχέδια και φτιάξανε ένα περίπτερο» επέμεινε, σημειώνοντας ότι το κόστος κατασκευής του τεμένους ανήλθε σε 200.000 ευρώ.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΙΜΖ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !

  2. Ξεχασα. Στο υπο κατασκευην τζαμι, εχει χυθει, αιμα γουρουνιων. Υπαρχει και βιντεο. Δεν θα επρεπε, να το μαθουν, οι ενδιαφερομενοι;;; Νομιζω, πως πρεπει.

  3. Στοιχισε, 200.000 χιλιαδες;;; Για κουνα ρε, την βουβαλοκεφαλα σου.

  4. καλος το μπουχεσομεμετοπρακτορα των Τουρκων που δεν του αρεσει το ντζαμι που πληρωνουμε εμεις οι μαλακες ελληνες φορολογουμενοι σε οικοπεδο του κατα τα αλλα δικου μας Ελληνικου Πολεμικου Ναυτικου με αρχαια και με εκκλησια που γκρεμισανε κουραδια τα πολιτικα διαβολοκαθαρματα για παρτι σας και εχεται και παραπονο στα τσακηδια να πατε αμα δεν γουσταρεται κωλομεμετηδες………..να πατε στα αδελφια σας στιν Σαουδικη Αραβια η δεν σας γουσταρουν τοσο πολυ………

  5. Τό Ισλάμ δέν είναι θρησκεία αλλά μία εγκληματική απάνθρωπη οργάνωση.(Κόβουν κεφάλια
    πόδια χερια ακόμα από μικρά παιδιά).Η Ελλάδα κατοικείται από Ελληνες καί είναι από αιώ-
    νες ορθόδοξη.Οί μουσουλμάνοι νά χτίσουν τά τζαμιά τους στήν χώρα τους.Ή Ελλάδα είχε
    400 χρόνια τζαμιά πού τά γκρέμισαν Ελληνες πατριώτες.Τώρα θά χτίσουν οί μουσουλμάνοι
    πάλι τζαμιά γιατί τό απαιτεί ό σουλτάνος Ερδογκάν από τήν μειοδοτική προδοτική κυβέρνη-
    ση;Έξω τά ανατολίτικα τζαμιά από τήν Ελλάδα.
    Γιάννης

  6. Καποιου του χαριζανε εναν γαιδαρο και αυτος κοιτουσε τα δοντια του γαιδαρου!!!!!!!! Αν δεν σας αρεσει τραβατε στις πατριδες σας, που εχουν ωραιοτερα τζαμια!!!!!! Ηρθατε με το ετσι θελω και εχετε ενα σορο απαιτησεις, υποχρεωσεις τιποτα!!!!!!!

Comments are closed.