Το μήνυμα που έστειλε αναγνώστης μας στον γελοίο Τσίπρα – Άραγε έχει κάτι να του απαντήσει;

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ      ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Το μήνυμα που έστειλε αναγνώστης μας στον γελοίο Τσίπρα – Άραγε έχει κάτι να του απαντήσει;

“Καλημερα στο μακελειο των ελληνοφωνων από τους αυθεντικους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η συνημμένη φωτο είναι από προσωπικο μηνυμα που εστειλα στον ΓΕΛΟΙΟ ΤΣΙΠΡΑ.

Ας το διαβασει ο Στεφανος για να καταλαβει ο κοσμος ότι πρεπει να εκφραζει αφοβα

τις αποψεις του.

Ευκαιριας δοθείσης να παρατηρησω στον αγαπητο Στεφανο ότι δεν είναι

ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ αλλα ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Σε καποια προηγουμενη εκπομπη του (δεν θυμαμαι καλα,

μπορει να ηταν και στο Αλερτ)   το ειπε παμπολλες φορες. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΕΦΑΝΕ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.”\Καταγραφή (1)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οι ηλίθιοι είναι φυλή ; ακόμη πιστευουν για τις πρεσπες ,ενώ όλοι ήταν συμφωνοι,αλλά για την Θράκη για το τέμενος στο Βοτανικό, για την μοιρασιά στο Αιγαίο, κ αν δεν είχε την στήριξη των Αμερικανών ουτε κυβέρνηση δεν θα έβγαινε ο Μητσοτάκης 48% αποχή 51% οι ψήφοι ( μαζί με το εξωτερικό, κ για τις πρεσπες έπρεπε να το αφήσουν ως εχει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  2. Μοιρασμενα ειναι ολα, τιποτα τυχαιο. Η μαριδα απλα ακολουθει. Αυτοο παιρνουν εντολες απο εξω ποτε θα φυγουν ποτε θα μεινουν. Αλλιως αν δεν υπακουσουν υπαρχουν και τα ξαφνικα.

  3. Τελείωσε το ξεφτιλισμενο Λοατκι παιδιά…όταν κάτσει στο “σκαμνί” θα ξανασχοληθουμε με το λεσι.
    Ο εταίρος Καππαδόκης εκτροφέας παιδο βιαστων είναι πολύ πιο επικίνδυνος και πρέπει με πέσει άμεσα. Επουδενί δεν έχει παρει 41% στις εκλογές, έχει διαπράξει νοθεία όπως διέπραξε και έσωκομματικες της ΝΔ. Ε π ι κ ι ν δ υ ν ο ς !

  4. Καταλαβετε το! Ηθελε να χασει! Για να την κανει με ελαφρα πηδηματακια, μαλακας ειναι; Την πρωθυπουργικη συνταξη την εχει, θελει να τη γλεντησει το παιδι οπως και ο Καμμενος. Βολτιτσες με τη βαρκουλα και στην υγεια των κοροιδων! Αρε ζαγαρια τι ψηφιζετε..

  5. Ο εμβολιάκιας του κούλη, ο προδότης των Πρεσπών που έκανε το Όχι Ναι στο δημοψήφισμα, είναι ο βασικός υπεύθυνος για το 40% του Κούλη. Αντί να φωνάξει για τα υποχρεωτικά μπόλια και τα λοκντάουν ζήταγε αυστηρότερα μέτρα γγια τον κοροιδοιό για να βοηθήσει τον κούλη! Ο εμβολιάκιας του κούλη αγανάκτησε που δεν δίνανε άδεια στον δολοφόνο Κουφοντίνα και δεν αγανακτούσε που ο κούλης έκλεισε στα σπίτια εκατομμύρια Έλληνες ενώ από τα νησιά μπαίναμε συνωστισμένοι χιλιάδες λαθρομετανάστες! Εμβολιάκια του κούλη, τράβα τώρα στον Ζάεφ να σε ευχαριστήσει και πήγαινε τα παιδιά σου σε ιδιωτικό των Σκοπίων αντί για το ιδιωτικό κάτω από την Ακρόπολη! Και στο Πισοδέρι σκοπιανά ΜΑΤ χτύπαγαν Έλληνες! Αντίο εμβολιάκια του κούλη και πάρε μαζί σου και τους λαθρολάγνους Φίλη, Μουζάλα και λοιπούς και ξεκουμπίσου που πούλησες το 65% του ΟΧΙ για να μείνεις στην εξουσία. Βάλε τα παιδιά σου σε δημόσιο σχολείο με τα παιδιά των λαθρομεταναστών, πινόκιο που έγινες ο εμβολιάκιας του κούλη και έβριζες την Ελλάδα για ναυάγιο σε διεθνή ύδατα και όχι τους δουλέμπορους για τους λαθρομετανάστες αλλά τα παιδιά σου τα πας σε ιδιωτικό, πινόκιο που ψήφισες μέχρι και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς! Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!

Comments are closed.