«Το να υπάρχουν κι άλλοι δεν είναι τρομακτικό»!!! Δείτε ρεσιτάλ για τα UFO στην ελληνική TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

«Χαλαρά και επιστημονικά»…

Όταν ο Λιακόπουλος έκανε γνωστό το τέταρτο σενάριο με την εμφάνιση UFO, ήταν γραφικός!!!

Τώρα που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα των υποτιθέμενων εξωγήινων και έχει καταμαρτυρηθεί πως έχουν βρεθεί ακόμα και σώματα νεκρών χειριστών σε UFO, το θέμα είναι «σοβαρόν»!

«Χαλαρά και επιστημονικά», είπε ο δημοσιογράφος για το θέμα!!!

«Το να υπάρχουν κι άλλοι δεν θα το έλεγα και τόσο τρομακτικό», υπογράμμισε.

Ο Θεόδωρος Λιόλιος, αναπληρωτής Κοσμήτορας ΣΣΕ, Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής και Στρατιωτικών Επιστημών, μιλώντας στο MEGA είπε πως μέσα στις 34 σελίδες που έδωσε η NASA αναφέρεται πως ο κόσμος μπορεί να στείλει αυτόματα δεδομένα στη ΝASA για ότι παράξενο υπάρχει ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

Με αφορμή τα UFO, «η NASA ζητά με τα μηχανήματά να ελέγχει τους ωκεανούς, την ξηρά, τον αέρα και όπου υπάρχουν ανώμαλα φαινόμενα».

Δείτε από το 2.51:

Θυμίζουμε πως, όπως διαβάσατε πρόσφατα στο ΕΛ, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια, πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον είναι ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει). 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ MIKE PASCAL….

  2. Κάθε γαλαξίας έχει 100.000.000.000 αστέρια και υπάρχουν 1.000.000.000.000 γαλαξίες…!!!!

  3. παιζει να πουν οτι η κλιματικη αλλαγη συγκινησε τα πρασινα μικρα καλικαντζαρακια απτον αρη και ηρθαν να μας πουνε πως να σωθουμε

  4. θα συνεχισουν να πεφτουν και αλλα κονδυλια στο αμερικα να παιζει με τα πυραυλακια ο ελον και εμεις θα παραγουμε καρπουζια και ντοματες

  5. Ρε μπουρδολογια. Ας ρωτησουν εμας που μιλαμε κατευθειαν με τους αλλους.Τωρα το ανακοινωσε η ΝΑΣΑ ? Μονο που εμεινε λιγο πισω. Δεν μας ακουγε τοσο καιρο. Τωρα ας ρωτησει ολο το κοσμο. Τωρα μονο με λεφτα δινω πληροφοριες και επαφες. Καληνυκτα ΝΑΣΑ.

  6. σιγα σιγα πανε να μασ πασαρουν και να εκμεταλευτουν ακομα και τα ουφο για να συνεχισουν να κυβερνουν τον κοσμο και να τρομαζουν τουσ εχθρουσ τουσ, έχουμε περάσει σε άλλο επιπεδο πλεον.
    Όσο πιο πολύ η Ρωσία Κίνα Ινδία πλησιάζουν την δυναμική των αμερικανων και είναι έτοιμη να την ξεπεράσουν τοσο ποιο πολλα θα μασ πασαρουν ωστε να τρεμουν οι απεναντι μηπωσ και εχουν τεχνολογια που θα τουσ εξαφάνιση
    σε μερικα χρονια θα πεινουν και καφε με εξωγήινα οντα φιλικα μονο στουσ αμερικανουσ και αντε όλοι εμείς να αποδείξουμε ότι εξωγήινος δεν είναι εξωγήινος αλλα χολιγουντιανο κουστούμι

    1. οι χουνταιοι μπορουν να πιστεψουν τα παντα

  7. ότι μαλ…κια θες …θα παρουσιάσουν για να αποσπούν την προσοχή του κόσμου , μιλάμε για γελοιότητες και αφού ζορίζεται η υπερδύναμη πέραν του Ατλαντικού…έχουμε να δούμε πολύ παπάτζα

  8. Στα UFO και τους εξωγήινους συμπεριλαμβάνονται και οι Έλληνες πολιτικοί ??
    τα δικά μας εγχώρια UFO δηλαδή θα θελα να ξέρω

    1. Ναι, UFO Έλληνες πολιτικούς έχουμε πολλούς. Καράφλες, αυγουλομάτιδες, πρασινοκίτρινους, φταπύθαμους, κοκαλιάριδες κι άλλους. Ακριβώς όπως τους περιγράφουν τα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.

  9. Ναι, υπάρχουν κι ¨άλλοι.” UFO όλοι. Κανείς δεν ξέρει την ταυτότητα τους. Κάντε μια βόλτα στην Ομόνοια, Μεταξουργείο, Κολωνό, Άγιο Παντελεήμονα. Βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα.

  10. Με λίγα λόγια δεν σε ενοχλεί το σύμπαν αλλά η άγνοια των Ανθρώπων για το σύμπαν αυτούς τους δήθεν που περικλείει η γη

Comments are closed.