Το οδοιπορικό ενός κατ’ επάγγελμα ασυνείδητου! Πλημμύρες – Μητσοτάκης: “Την πιο ωραία θέα έχετε. Oύτε μπουρίνια ούτε τίποτα, μια χαρά, όλα καλά” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο-οθόνης-78

ΑΚΡΙΒΩΣ! ΤΟ ΕΙΠΕ και μάλιστα την ωρα που κατέγραφαν κάμερες και μικρόφωνα κατά την επίσκεψη του Π.Θ. στο δημαρχείο Βόλου

Με ανατριχιαστικές φράσεις χαιρέτησε τις τοπικές αρχές στον Βόλο ο πρωθυπουργός της χώρας, την στιγμή που η Ελλάδα πνίγεται και οι κάτοικοι δεν έχουν νερό για να πιουν!
“Την πιο ωραία θέα έχετε ούτε μπουρίνια ούτε τίποτα, μια χαρά, όλα καλά”, είπε χαρακτηριστικά καθώς χαιρετούσε τους υπαλλήλους του δημαρχείου.

Ακόμη κι αν πρόκειται για “μαύρο χιούμορ”, θυμίζει σαδιστική συμπεριφορά από έναν άνθρωπο με κύρος να σκαλίζει με αναισθησία τις ευαίσθητες πληγές των κατοίκων στην πιο ακατάλληλη στιγμή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Γελα ο μωρος……………… Αντε …στο………………

  2. Παιδιά με αυτόν οδεύουμε ολοταχώς στη καταστροφή, ποια καταστροφή, στην εξαφάνιση του είδους μας. Πρέπει με κάποιο τρόπο (πάντα νόμιμα), να τον διώξουμε. Πρέπει να τους διώξουμε όλους αυτούς. Και τους απέναντι αυτών. Σφύριζα κουναλ, κκε, όλους. Είναι συνεννοημένοι προδότες. Να μην ξεχνάμε τους προδότες τους δημοσιοκαφρους.

  3. Όταν παίρνει κανονικά την αγωγή του λύνεται η γλώσσα και είναι όλο χαμόγελα και ατάκες. Μπαμ κάνει.

  4. να καταγραφει στα αρχεια των πρωτοσελιδων εχουμε και συνέχεια δεν τελειωσαμε αρχικα σε μια ομιλια του πριν καιρο ειπε το εξης :τα δουλακια(πειραματικες διαδικασιες)το εξεφρασε με τροπο οπου ο κοσμος ειναι αναλωσιμος…..τις επομενες μερες οπου θα το βρει μπροστα του….οι υποκλοπες ανυποπτων πολιτων με νεκρους δεν σηκωνουν βδελιγματα….

  5. τι θεα θα εχεις απο την κρεμαλα μαλακα μητσοτακη ?

  6. Ο ανθρωπος ειναι παράφρων, γεννημένος σοσιοπαθής, χωρις ούτε ένα κύτταρο ενσυναίσθησης πάνω του.
    Σε όποια τραγωδία έχει πάει (πυρκαγιές Πελοποννήσου, επίσκεψη στη βάση των C-130, Πάρνηθα, Εβρος, πλημμύρες Θεσσαλίας) γελάει λες και βρίσκεται στο Δελφινάριο.
    ‘Οσο πιο γρήγορα πέσει, τόσο το καλύτερο για τον τόπο.

    1. Και αυτος και οι προκατοχοι του είναι παράφρονες, σας τα ελεγε ο Χιος αλλα εσεις τους ψηφιζατε.

  7. ο ανθρωπος αυτος εχει ολες τις ενδειξεις οτι πρεπει να του κανουν επιγοντως εισαγωγη στο Δ αφνι για νοσηλεια … εαν οι γατροι δεν το βλεπουν … οι εισαγγελεις γιατι κανουν τα στραβα ματια και δεν δινουν εντολη για την εσαγωγη του στο συγκεκριμενο ιδρυμα !!!! ο τυπος ειναι επικυνδινος και η κατασταση του με τον χρονο χειροτερευει !!!!!!!!!!!!!!!!! ….. ο Θεος να βαλει το χερι του !!!!

  8. ΒΛΑΜΕΝΕ ΜΟΥΖΑΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ????ΑΑ…. ΞΕΧΑΣΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ.

  9. Πως ειναι δυνατον να χωρουν τοσα κανταρια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ μεσα σ’εναν ανθρωπο (?)??????????????

  10. AXXAXAXAXAXAAXXAAXXAXAAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXA ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    1. ΒΛΑΜΕΝΕ ΜΟΥΖΑΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ????ΑΑ…. ΞΕΧΑΣΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ.

Comments are closed.