Το ονοματάκι αυτού που πήγε να τη βιάσει μπορεί να μας πει η ανύπαρκτη ή να χαμε να λέγαμε;

Κοινοποίηση:
papadima1

Η Δήμητρα Παπαδήμα κατήγγειλε χθες τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από άνθρωπο του χώρου και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρθηκε στο βιβλίο που έχει γράψει με προσωπικά της βιώματα αφηγούμενα ωστόσο από μια γυναίκα που δεν έχει δημόσιο λόγο και προβολή.

Η ηθοποιός σημείωσε ότι τα περιστατικά βίας στο θέατρο «είναι καθεστώς». «Είναι καθεστώς αυτό το πράγμα. Το 99% είναι μια τέτοια κατάσταση».

Η ίδια αναφέρθηκε και σε περιστατικό παρενόχλησης της κόρης της στο μετρό, για το οποίο κατέφυγε στην αστυνομία, ωστόσο δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε. «Μου ερχόταν να του πετάξω το τασάκι στο κεφάλι» είπε για τον αστυνομικό, συμπληρώνοντας ότι δεν βρήκε από πουθενά υποστήριξη.

Για το δικό της περιστατικό σημείωσε πως την στιγμάτισε: «Έφαγα τις σάρκες μου, ήθελα να ουρλιάξω, να φωνάξω να βρίσω», είπε και ανέφερε ότι χτύπησε τον άνθρωπο που της με φέρθηκε λάθος τρόπο.

Οπως αποκάλυψε χθες: «Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Έφτασα να παίρνω χάπια. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τι έγινε ρε μακελειό ξαφνικά μισογυνηδες γίνατε σας είχαμε για αντικειμενικους? Η φήμη του ψευτοποιοτικου ήταν γνωστή μη τον υπερασπιζεστε τώρα αν υπάρχουν και ψευτοαντρακια που ασκούσαν καταπιεστικά την εξουσία του επιβήτορα καλά κάνουν και τους ξεμπροστιαζουν

  2. Επειδη καθε μερα θα βγαινουν και 2-3 ηθοποιες,τραγουδιαρες,αθλητριες,δημοσιογραφινες κλπ και θα καταγγελουν σεξουαλικη παρενοχληση και βια,καλυτερα να βγουν οσες ΔΕΝ εχουν πεσει θυματα γιατι θα ειναι λιγοτερες και ολες οι υπολοιπες να πα να κανουν καταγγελιες στον εισαγγελεα,οχι στα καναλια και τα ΜΜΕ.

  3. Εαν δειτε την κορμαρα της συγκεκριμένης θα τραβατε τα βυζια σας

    1. Πριν 20 χρονιά εννοείς διότι πλέον δε βλέπετε η μαντάμ

  4. ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!! ΘΑ ΤΟ ΠΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!

  5. Δε λενε κι ολες αληθεια..ομως. Για πληροφορησε μας λοιπον εσυ παραδεκτη κυρια..μετα απο 30 χρονια..χωρις στοιχεια κι αποδειξεις..ποια λεει ψεματα..και ποια αληθεια..? Αστο..αδικα το ψαχνεις δε θα το βρεις !!. Κι αν δε το ξερεις..μαθε το.. η πιο δυσκολη εγχειρηση στα χρονια της ιατρικης..ειναι να βγει.. απ το μυαλο της γυναικας το ”πεος” !!..κι αν ειναι και ”καλοφαγωτο..? ουε κι αλιμονο !!. Ακομα δυσκολοτερο..

  6. Ώστε όλες οι γυναίκες λένε ψέμματα; Σας πληροφορώ λοιπόν ότι ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από εσάς που σπευδετε να μιλήσετε αισχρά για τις γυναίκες εξάλλου μόλις το κάνατε! Απαραδεκτοι!!

  7. Πριν 15 σχεδόν χρόνια κάνοντας διακοπές σε σκάφος φίλου μου καποιο καλοκαιρινό βραδυ δέχτηκα βίαιη σεξουαλική παρενόχληση από πολυ όμορφη ηθοποιό. Μπορώ να πω ότι όταν το σκέφτομαι, εδώ και τόσα χρόνια, αναπολώ τις όμορφες στιγμές που έζησα τοτε.

  8. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ; ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΒΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΡΧΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛ…ΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ.

  9. ΑΡΧΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….

  10. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ……….
    ΖΗΤΩ Η Νεα ΤΑΞΗ ……..

  11. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…..
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ-ΤΑΞΙΣ.

  12. ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ

  13. ….τελικά αυτός που την “πήρε”, μάλλον ο ύπνος θα ήταν…..

Comments are closed.