Το πάρτι της χλιδής, της πρόκλησης, και της ντροπής απέναντι σε μια κοινωνία που 15 του μηνός τελειώνει ο μισθός! Οι Έλληνες με το ζόρι κάνουν διακοπές 10 μέρες στην Λούτσα ή την Σαλαμίνα και η Εριέτα Κούρκουλου, μετέτρεψε βίλα στη Μύκονο σε παραλία της Χονολουλού για τα γενέθλια της. Ο Πανταζής, τα άσματα για την φτωχολογιά και ο χορός μέχρι το πρωί

Κοινοποίηση:
pantazis-erietta

Τα γενέθλιά της είχε τη Δευτέρα η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία έκλεισε τα 30 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα πάρτι – υπερπαραγωγή που προκάλεσε κάθε αίσθηση κοινής λογικής στην Μύκονο παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. που προφανώς όλοι έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα..

Κανείς φυσικά δεν περίμενε να υπάρχει συναίσθηση στην πραγματική κατάσταση που βιώνει η κοινωνία από μια οικογένεια που ζει μέσα σε αμύθητα πλούτη και πέρα βρέχει για την εξαθλίωση της κοινωνίας που υπάρχει γύρω της. Ένα ακόμη πάρτι ανάμεσα στα χίλια που γίνονται κάθε χρόνο, δίπλα στους Έλληνες που τρώνε από τα σκουπίδια για να ζουν κάποιοι άλλοι σαν Βαισλιάδες.

Για τις ανάγκες του πάρτι ο εξωτερικός χώρος μιας βίλας στο Αγράρι μετατράπηκε σε beach bar με άρωμα Χαβάης.

Εξωτικές χορεύτριες, σανίδες του σερφ, τροπικά φυτά, ένας τοίχος με φωτεινές πινακίδες neon και το κλασικό χρωματιστό βανάκι της Volkswagen συνέθεσαν το σκηνικό που παρέπεμπε σε εξωτική παραλία της Χονολουλού!

Η Εριέττα Κούρκουλου γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη ιδιοκτήτη της εταιρείας Antipollution ΑΝΕ,

Στον χώρο είχε στηθεί και ένα video wall όπου προβλήθηκαν εικόνες από την ζωή της Εριέττας Κούρκουλου.

Την δική του παρουσία στην βραδιά έδωσε και ο Λευτέρης Πανταζής που τραγούδησε προφανώς άσματα της φτωχολογιάς στους προσκεκλημένους από την κόρη της Μαριάνας Λάτση που μαζί με τον σύζυγό της δεν σταμάτησαν να χορεύουν.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κατά τα λοιπά λυπάται τα γαιδούρια η γαιδούρα.

  2. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ , ΣΤΙΣ ΜΚΟ, ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΥΣ , ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΩΝ. ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ

  3. Να τα εκατοστήσει. Όμως να βουτάει την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει. Έχει λεφτά να τα χαίρεται και να λέει δόξα τω θεώ. Ας αφήσει τις φιλοσοφίες όμως για τους κοινούς θνητούς. Φιλοζωος, βιγκαν και πάρτυ στην Μύκονο δεν κολλάνε. 200 ευρώ ρεύμα ήρθε εχθές κορίτσι μου και κοιτάω τον λογαριασμό και με κοιτάει και δεν μιλάμε.

  4. Η Εριέτα Λάτση φταίει που ο Έλληνας- μπατίρης με χρέη στις τράπεζες ψηφίζει Μητσοτάκη και ΝΔ των ολιγαρχών και όχι μικρά κόμματα που θα τον βοηθήσουν;;;

  5. Το θεμα δεν ειναι, το οτι εχουν λεφτα! Το θεμα ειναι, το πως τα απεκτησαν!

  6. Ακόμα ζείτε στην Ελλάδα του ’50. Τα πλοία είναι γεμάτα, τα νησιά έχουν βουλιάξει από κόσμο και στους δρόμους δεν μπορείς να περπατήσεις. Ποιος ζορίζεται; Με ΝΔ και Κυριάκο όλος ο κόσμος κάνει τις μεγαλύτερες διακοπές.

  7. Αυτα τα κομμουνιστικα να μην ειχατε και θα πηγαιναμε καλα. Να μην εχει ενας λεφτα ετσι ? Ο βηχας και το χρημα δεν κρυβεται αγαπητε . Δηλαδη αν εκανε το παρτι στο Ντουμπαι και δεν το μαθαινατε ? Απλα θα πηγαιναν τα λεφτα εξω. Τοσους και τοσους εουμε διωξει. Αφηστε και τιποτε στη πατριδα. Κανονικα πρεπει να χαιρεστε και οχι να βγαζετε χολη . Αυτοι που πηγαινουν στη Λουτσα που ειναι πλεον βουρκος κατουρου το αξιζουν και ετσι να συνεχισουν.

  8. Το προβλημα του… αποχετευτικου στο νησι ειχε λυθει?
    Κανα φραγκο για τα γαιδουρακια που λυπασαι?
    Να τα εκατοστησεις και να απολαμβανεις εκ Θεου τα πεπραγμενα σου!

  9. Η δήθεν φιλόζωη, που ταΐζει τα σκυλιά πατέ, την ώρα που ελληνόπουλα δεν έχουν να φάνε ούτε κουλούρι για πρωινό!!Αυτοί αποτελούν την ελίτ της Ελλάδος!!

  10. Πάντως ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις, αν έχεις Platinum κάρτα !!!

  11. Τελικα ποια ειναι τα πραγματικα γαιδουρια, της Υδρας ή της βιλας της Μυκονου;

  12. Να έδινε τα λεφτά που ξόδεψε στο πάρτι στους μεροκαματιάρηδες της Ύδρας για να ανακουφίσει τα ζωντανά, αφού τα λυπάται, από το κουραστικό φορτίο.

Comments are closed.