Το πέταξε πάλι η Μπακογιάννη! – Προτείνει παράδοση στην Τουρκία άνευ όρων:  «Να μην παρασυρθούμε από συναισθήματα…»

Κοινοποίηση:
bakogianni

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην κλιμακούμενη κατάσταση με την Τουρκία ενώ μίλησε και για τη συζήτηση (με πρόταση και του Αλέξη Τσίπρα) για επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

«Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση. Έχουμε ένα δύσκολο τρίμηνο μπροστά μας. Εμείς, μαζί με τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς, είχαμε θέσει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για τον διάλογο: τις διερευνητικές επαφές με σκοπό την συζήτηση της υφαλοκρηπίδας», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

«Η επέκταση των χωρικών υδάτων είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας το οποίο όμως θα ασκηθεί από εμάς όταν το κρίνουμε αναγκαίο και χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν», τόνισε χαρακτηριστικά. Όμως δεν πρέπει να γίνει σπασμωδικά ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις. Πρέπει να αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής. Θα ήταν μέγα σφάλμα να παρασυρθούμε από συναισθήματα και να πέσουμε στην παγίδα της Τουρκίας», ανέφερε. Δηλαδή με λίγα λόγια η πρώην υπουργός Εξωτερικών ζητάει να παραδοθούμε άνευ όρων και να υποχωρήσουμε απέναντι σε όλες τις τουρκικές προκλήσεις, διότι αν απαντήσουμε θα έχουν παρασυρθεί… συναισθηματικά!

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε επίσης πως: «δεν αποκλείεται να υπάρξει μια πιο αποφασιστική παρέμβαση των ΗΠΑ και αυτό διότι ο Τραμπ δεν επιθυμεί την διάλυση της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ, ιδίως σε αυτή την κρίσιμη φάση των αμερικανικών εκλογών.

Οι ΗΠΑ έχουν πλέον μια πιο ξεκάθαρη στάση απέναντι στην Τουρκία. Τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για εμάς και αυτό φαίνεται από την πρόσφατη δήλωση του State Department».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ας παραδωσει τα αμπελοχωραφα της στην Κρητη και ολη της της περιουσια
    στους αγαπημενους της Τουρκους
    Για την παραδωση Ελληνικου εδαφους στους Τουρκους δεν της δινουμε το δικαιωμα,
    θα την κοψουμε τα χερια.
    Τα Ελληνικα εδαφη ειναι ποτισμενα απο το αιμα που ερευσε ποταμιδων κατα τη διαρκια της Τουρκοκρατιας
    για να ειναι σημερα ελευθερα
    και το ποδι του Τουρκου και της Ντορας θα βουλιαξει μεσα και θα εξαφανιστουν διοτι δεν ειναι αξιοι να το πατησουν.
    Απο μια αμορφωτη που αναρηχηθηκε με το παραδακη στην εξουσια με κουφια μυαλα
    τη περιμενει κανεις εκτος απο βλακειες,μπορει να φανταζεται η κυρα οτι η Ελλαδα ειναι το τσιφλικι της
    για να κανει μπιζνες και να πλουτιζει η κοτα.

  2. Αυτη η βρωμιαρα ειναι συμβουλος του Κουλη και μαζι με τον Ντοκα κανουν το διδυμο της οσφυοκαμψιας και της παραδοσης των κυριαρχικων μας δικαιωματων στους φιλους της τους τουρκους ….Σε αυτην οφειλεται Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ …..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ , ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΥΡΩΣΕΩΝ , ΤΗΣ ΥΠΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ …..ΦΙΛΙΑΣ (μην χεσω)

  3. H ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

  4. Η σκατογιαννη δεν νοιωθει ακι δεν ειναι Ελληνιδα,δικαιολογειται να λεει αυτα που λεει.Αλλη ειναι η πατριδα των Βρωμερης Οικογενειας.Θρασυδειλα προδοταρια που λυμαινονται τον τοπο δεκαετιες τωρα.Η σκατογιαννη εχει γιο πρωθυπουργο και λεει οτι της καπνισει.
    Εν τω μεταξυ ο Κουβελος πρεπει αν ανακυρυχθει σε Οσιο………..πως μπορεις ρεεεεεεεεε,πως μπορεις με αυτην την λιγδα να κοιμασαι?????????

  5. Η fuckογιαννη έχει κωλομ@@νοφαγουρα, είναι ερωτευμένη με τον σουλτάνο και δεν αντέχει άλλο.

  6. Πόλεμο ο Ερντογάν δεν κάνει όσο μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει απλά φωνάζοντας. Γιατί να “παίξει ξύλο” όταν δεν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα και μπορεί να κάνει και τη δουλειά του πολύ ποιο εύκολα. Κούληδες, Τσίπρες, Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Σαμαράδες, Σημίτιδες και άλλους τέτοιους τους έχει για πρωινό. Ασε που έχει και εδώ πολλούς που δουλεύουν γι αυτόν. Αμα δει ότι οι φωνές δεν έχουν αποτέλεσμα ή λόγω κάποιων συνθηκών (πχ εσωτερικές ταραχές με λαθρομετανάστες) θεωρήσει σίγουρη την έκβαση του πολέμου τότε θα το επιχειρήσει. Και ιστορικά αν το δούμε η Τουρκία επιχειρούσε όταν θεωρούσε σίγουρο το αποτέλεσμα ασχέτως τι τελικά γινόταν.

  7. Ο Ελληνικός λαός σε ταίζει μωρή καρακάξα,να παραδώσεις τα τσιφλικια του πατερα σου στην Κρήτη άνευ όρων και μην κοιτάξεις συναισθηματισμούς,το πατρικό σου βρωμιάρα….Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι σου είναι κληρονομιά των Ελλήνων και αποκτήθηκε με αίμα Ελληνικό,οχι με κλεψιμέικα,ούτε με μίζες ούτε με κουκουλοφόρους των Εςς……

  8. Γιατί να κάνει διάλογο ο σουλτάνος αφού με τον τσαμπουκά τα παίρνει όλα… Ας ελπίσουμε ότι θα τους σταματήσει η αμερικη στα 20 ναυτικά μίλια και δεν θα μας ρεζιλεψουν περισσότερο…

  9. Εδω θα εδινε και την ψυχη της στο διαβολο για την Ελλαδα….ελεγε
    αντ αυτου παρεδωσαν την Ελλαδα στον διαβολο κλεινοντας τις Εκκλησιες
    δεν θα δωσουν την Ελλαδα στους Τουρκους
    Τι περιμενει κανεις απο τετοια υποκειμενιδια

  10. Η οικογενεια των βαμπιρ μας θελει εξουθενομενους απο την κριση και τον κοροιδοιο και υποταγμενους! Βλεπεις, αν καταστρεψουν κ εξαφανισουν τους ελληνες θα παρουν περισσοτερες μιζες απο τον σορος! Ου να χαθειτε παρασιτικα αποβρασματα, απατεωνες, κλεφτες ανεπαγγελτοι, προδοτες, σατανιστες! Δεν ψηφισα ποτε κλεφτοπασοκοζαιους κ νουδουλους, γι’αυτο χαιρομαι! Οσοι ψηφισατε να το πληρωσετε, αιλιναις της πλακας…

  11. μαρτυριαρα , δεν κρατιεσαι Υ.Γ. οταν οι ελληνεσ παψουν να κοιτανε τα κοματα με ανοιχτο το στομα και δουν το συμφερον τησ χωρασ πρωτα και μετα το δικο τουσ ισωσ ερθουν καλυτερεσ μερεσ

  12. το καλυτερο που εχετε να κανετε κυρια ΚΟΥΒΕΛΑ ειναι να παραιτηθει η κυβερνηση σας δεν κανετε για εξουσια ακολουθειτε την πατρικη οδο . απορω πως δεν σας εχουν διωξει απο τα χανια με τις κατσουνες οι χανιωτες

  13. Μωρή ασχημόγρια,εσύ τι φοβάσαι ?πάλι χαβιάρι θα τρως μωρή γκιόσα ψωροκώσταινα μιλάς κιόλας χαραμοφάισα!

  14. Από γερμανοτσολιαδες και Τουρκοφιλους τη άλλο να περιμένεις. Πάλι οι πατριώτες θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα αλλά αυτή τη φορά θα σκοτώσουν όλα τα φίδια ,ιδικά αυτά που είναι στο δικό μας οικόπεδο!!!!!!

  15. Την Ντόρα γρια εξερευνήτρια θα την ακούτε. Είπε θα γίνουν παντού hot spot και έγιναν. Είπε για Β. Μακεδονία, έγινε. Σας λέει καιρό ότι πρέπει να δώσουμε λίγα από τα προικιά του μπαμπά της (λίγα νησιά, Ανατ. Θράκη),πρέπει να το χωνέψετε. Δυστυχώς το μέλλον μας έχει προδιαγραφεί

  16. Πήρανε μαθήματα απο τον πατέρα τους τον αρχαιοκάπηλο, έπαιρνε αρχαία που ανήκουν στον ελληνικό λαό και τα έβαζε στην προσωπική του συλλογή, ο κλέψας του κλέψαντος. Έτσι και αυτή η γκιόσσα, νομίζει πως η Ελλάδα είναι ιδιωτική τους περιουσία. Ξεφτιλισμένοι όλοι τους.

    1. Ναι ,όταν ψήφιζες τον πατερα της και μετα αυτην τοτε ηταν καλα ε μανταμιτσα;

Comments are closed.