Το πείραμα του Χουλιάρα για την δεύτερη καραντίνα δείχνει ότι… κάτι δεν πηγαίνει καλά

Κοινοποίηση:
1

Ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Δρ, Γεράσιμος Χουλιάρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο για το παράδοξο της δεύτερης καραντίνας…

 

Σύμφωνα με το πείραμα του κ. Χουλιάρα τα σεισμογραφήματα που καταγράφηκαν από το Θησείο έδειξαν ότι η Αθήνα έχει περισσότερη κίνηση, η οποία ξεκινάει από τις πρωινές ώρες, ενώ στο αντίστοιχο πείραμα που έκανε την άνοιξη, η καταγραφή ήταν τόσο ήσυχη όσο έδειξε ο το σεισματογράφημα της Πεντέλης στο δεύτερο lockdown:

«Τα δύο σημερινά σεισμογραφήματα από το Θησείο (ATH) και την Πεντέλη (PTL) ξεκινούν την καταγραφή τους όπως φαίνεται αριστερά ώρα 12:00 Γκρήνουιτς δηλαδή 02:00 ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η Αθήνα-Θησείο έχει πιο πολύ “θόρυβο” που ξεκινάει τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ η Πεντέλη συνεχίζει να καταγράφει σε πλήρη ησυχία. Όταν είχα κάνει το ίδιο πείραμα τις πρώτες ημέρες καραντίνας στην Αθήνα την άνοιξη δεν περπατούσε ούτε μυρμήγκι και η καταγραφή ήταν το ίδιο ήσυχη όπως και ο σεισμογράφος στην Πεντέλη.

Που πάει αυτός ο κόσμος ; σίγουρα όχι σε τηλεργασία σήμερα» έγραψε ο κ. Χουλιάρας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η αφορισμένος αντίχριστος δρακουλοϊός=καντεμιά στην Ελλάδα λέει:

    Σημαίνει ότι καταλάβαμε πως τα μασονάκια του κερατά(σατανάς) μας δουλεύουν και έτσι τους έχουμε γραμμένους στ’ Αρχ@@δια μας. Να δουλέψουμε, αντί να μας δουλεύουν για να μην πεινάσουμε.
    Με την ευκαιρία, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΛΑ.

Comments are closed.