Το πρώτο ΕΠΙΚΟ σχόλιο της Ζαχάροβα για την απόπειρα κατά του Τραμπ!

Κοινοποίηση:
ζαχαροβα

«Αντί να δίνετε λεφτά στο Κίεβο, θα μπορούσατε να χρηματοδοτήσετε καλύτερα την αστυνομία σας».

Μετά την επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ η Μόσχα κάλεσε σήμερα τις ΗΠΑ να «αποτιμήσουν» τις «πολιτικές τους που υποκινούν σε μίσος κατά πολιτικών αντιπάλων, χωρών και λαών», εκμεταλλευόμενη την απόπειρα κατά της ζωής του Ρεπουμπλικάνου προέδρου για να καταγγείλει την αμερικανική στήριξη στο Κίεβο.

Απευθυνόμενη «σε αυτούς στις ΗΠΑ που ψηφίζουν υπέρ της παροχής όπλων στον (Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ) Ζελένσκι», η Μαρία Ζαχάροβα εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών κατήγγειλε την αμερικανική υποστήριξη προς το Κίεβο, το οποίο κατηγόρησε ότι εξυφαίνει «απόπειρες κατά του Ρώσου προέδρου».

Εξάλλου εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ, αντί να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία, «θα μπορούσαν ίσως να χρησιμοποιήσουν καλύτερα αυτά τα χρήματα για να χρηματοδοτήσουν την αμερικανική αστυνομία και άλλες υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την επιβολή του νόμου και της τάξης στις ΗΠΑ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πολυ σωστά τα είπε η κυρία, άλλωστε οι μυστικές υπηρεσίες της υπερδύναμης όλο κυνηγάνε τον πορτοκαλη και ποτε τις μαριονέτες Κλίντον Χίλαρι Μπους ομπαμα μπαιντενοπουλο κτλ … αυτοί στο απυρόβλητο…κυριολεκτικά και μεταφορικά

  2. Πάντως μια γνωστή μου ρωσίδα μού είπε ότι πλέον στη Ρωσία υπάρχουν δύο τάξεις, οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοί. Ούτε που το σκέφεται να φύγει από την Ελλάδα.

    1. Η γνωστή σου δεν σου είπε ότι ο Βλαδίμηρος το 2000 παρέλαβε ένα χαοτικό μπουρδελο υπερχρεωμένο? Ότι χωρίς αυτόν θα τους είχαν κάνει 10 κομμάτια και θα τους τα παίρνανε όλα οι καλοί δυτικοί αφενταδες? Ενώ τώρα έχουν μηδενικό χρέος και σήκωσαν ανάστημα? Δε σου τα πε καλά

    2. Δεν βαρέθηκες να γράφεις ανοησίες; Όλη μέρα είσαι εδώ και σχολιάζεις αργόσχολε…..
      Κάνε κάτι άλλο στη ζωή σου;

  3. Κι εσύ σάπια με το καθεστώς, καλό θα ήταν να μη τρώτε τα λεφτά του πλούτου της χώρας σας με τους ολιγάρχες και έχετε στην πείνα και την εξαθλίωση τους πολίτες σας.

  4. Καλά μην κόπτεστε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ εκεί στην Ρωσία
    Ότι έκανε η Τουρκία στην Κύπρο, έχετε κάνει και εσείς στην Ουκρανία, ΕΙΣΒΟΛΗ λέγετε…

    Αλίμονο σε αυτούς που χάνουν την ζωή τους, στα παιχνίδια ΟΛΩΝ σας

    1. Ότι έκανε το Ισραήλ στη Γάζα ήθελες να γράψεις ή μήπως ότι έκανε η Αμερική στην Κορέα ή στη Γιουγκοσλαβία καλύτερα μπα όχι μάλλον στο Ιράκ στο Αφγανιστάν και στη Λιβη. Αυτό ήθελες να γράψεις έτσι δεν είναι πανηλίθιε ;;;

    2. Όρνιο, οι ουγκανοί σκοτώνουν αθώους Ρώσους από το 2014.

    3. Η εισβολή στην Ουκρανία ξεκίνησε από το 2007 και δεν ήταν οι Ρώσοι… τρολακι

Comments are closed.