Το πτώμα 26χρονου Παλαιστινίου βρέθηκε κρεμασμένο από δέντρο και δεμένο χειροπόδαρα σε πάρκο στην Αμβέρσα του Βελγίου. ΥΠΟΠΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Κοινοποίηση:
ΚΚΚΞ

Το πτώμα ενός 26χρονου Παλαιστινίου βρέθηκε πριν 6 μέρες κρεμασμένο από δέντρο και δεμένο χειροπόδαρα σε πάρκο στο Stadspark στην Αμβέρσα του Βελγίου. Η Αμβέρσα είναι η πρωτεύουσα του εβραικού στοιχείου στο Βέλγιο. Πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα..Ο ανακριτής διεξάγει έρευνα για δολοφονία….

Το κίνητρο

θα έχει ενδιαφέρον γιατί το θύμα υπέστη βασανιστικό και τελετουργικό θάνατο και αφέθηκε σε δημόσιο χώρο που μπορεί να υποδηλώνει εκτέλεση προς παραδειγματισμό..

Καμιά κοινότητα δεν πρέπει να στοχοποιηθεί αλλά ο ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί όποιος κι αν είναι από όπου κι αν προέρχεται…Το αγαθό της ζωής είναι για όλους..Η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία φέρνει την κοινωνική ειρήνη..

ή είναι έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά δηλ. πολιτικό έγκλημα που όμως υποκινήθηκε από σκοτεινά παράκεντρα .

ή είναι προβοκάτσια για να προκαλέσει διακοινοτικές συγκρούσεις και ρήξη και ποιος ευνοείται…

αν αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας τότε είναι σίγουρα πολιτική δολοφονία στο φάσμα της προηγούμενης εκδοχολογίας.. τι άλλο μπορεί αν είναι υπό αυτές τις συνθήκες της διεθνούς συγκυρίας.

ή είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πάνε να τα φορτώσουν στη συγκυρία.. χλωμό αυτό το τελευταίο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

πάντως ο στυγερός τρόπος εκτέλεσης θέλει να του προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά ή τα διαθέτει

σε κάθε περίπτωση η ανακριτική έρευνα άνοιξε για δολοφονία

στην έρευνα πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα χωρίς ωστόσο αν επηρεάζεσαι από συναισθηματική φόρτιση..Περιμένουμε .. οι Βέλγοι είναι λαγωνικά..

αν τους αφήσεις σου ξεκλειδώνουν όλο το σύστημα και το ξαναμοντάρουν σαν λαός το έχουν το αστυνομικό δαιμόνιο..

Το άψυχο σώμα που βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Stadspark της Αμβέρσας έχει ταυτοποιηθεί. Αφορά αυτό ενός 26χρονου Παλαιστίνιου, δήλωσε την Παρασκευή η εισαγγελία της Αμβέρσας. «Η νεκροψία δεν διευκρίνισε τα αίτια του θανάτου, επομένως όλοι οι εκδοχές παραμένουν ανοιχτές».

Η αστυνομία απέκλεισε μέρος του πάρκου μετά τον εντοπισμό της σορού. Ο άνδρας που βρέθηκε είχε δεμένα χέρια και πόδια. Η εισαγγελία όρισε γρήγορα ανακριτή για δολοφονία.RTL

”Πριν από 6 ημέρες, ένας 26χρονος Παλαιστίνιος πρόσφυγας βρέθηκε κρεμασμένος νεκρός σε ένα δέντρο με δεμένα χέρια και πόδια, σε εβραική γειτονιά στο City Park της Αμβέρσας. Παρά το γεγονός ότι είναι η πιο ασφαλής και αυστηρά επιτηρούμενη περιοχή στο Βέλγιο, οι αρχές ισχυρίζονται ότι κανείς δεν είδε τίποτα.” αναφέρουν αναρτήσεις..

Το πτώμα στο Stadspark στην Αμβέρσα αφορά έναν 26χρονο Παλαιστίνιο που ήρθε στο Βέλγιο ως πρόσφυγας.

Ο άνδρας κρεμόταν από ένα δέντρο και τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα μεταξύ τους. Αυτό φαινόταν να δείχνει ότι ο άνδρας είχε σκοτωθεί από βία. Ως εκ τούτου, άνοιξε έρευνα για φόνο υπό τις οδηγίες ανακριτή αναφέρει η demorgen.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Αμβέρσας, τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί. Ο άνδρας θα μπορούσε να είχε πεθάνει είτε ως αποτέλεσμα μιας πράξης απόγνωσης είτε ως αποτέλεσμα της παρέμβασης τρίτου προσώπου. «Όλες οι εκδοχές παραμένουν ανοιχτές», λέει ο Kristof Aerts από την εισαγγελία της Αμβέρσας.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.