Το σημείωμα μιας φοιτήτριας που έγινε viral – Συγκίνηση στην πολυκατοικία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
5154761

Κάποιοι αναφέρουν ότι στο εξωτερικό αυτό είναι κοινή πρακτική. Κάποιοι άλλοι προσπερνούν αδιάφορα. Οι περισσότεροι όμως στη θέα αυτού του σημειώματος μάλλον αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι όλα μάταια σ’ αυτή τη ζωή και ότι κάποια στιγμή θα θριαμβεύσει το καλό.

Το σημείωμα, που δημοσίευσε το γνωστό Fan page του Facebook Εσύ πού ήσουν, υπογράφει μια νεαρή κοπέλα, φοιτήτρια, η οποία προφανώς ενοικιάζει ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία.

Με την ανακοίνωση του Lockdown, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να πάει να μείνει στους γονείς της, σε άλλη πόλη.

Δεν σκέφτηκε όμως… «ααα το ψυγείο μου είναι γεμάτο, ας πετάξω τα πράγματα που έχει μέσα γιατί θα χαλάσουν», αντίθετα, έβαλε τα φαγητά μέσα σε σακούλες και τα άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας με ένα εκτενές σημείωμα, ώστε α) διακριτικά όποιος έχει ανάγκη να πάρει αυτό που χρειάζεται και β) να μειώσει την σπατάλη των τροφίμων δίνοντάς τα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η φοιτήτρια μάλιστα αναφέρει στο σημείωμα ότι αν δεν χρειάζονται οι ένοικοι κάτι από αυτά, μπορούν κάλλιστα να τα δώσουν σε κάποιους άλλους που τα έχουν ανάγκη.

simeioma_foititrias

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν εξαιρέσω τα αυγά τα υπόλοιπα θα μπορούσε να τα πάρει συμβάλλοντας με τον τρόπο της στον οικογενειακό προϋπολογισμό απ’ το να τα πετάξει. Άλλωστε οι γονείς της ήδη επιβαρύνονται το ενοίκιο της. Η ευαισθησία της θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως έξυπνος τρόπος να δημοσιευθεί σαν ανώνυμη καλή σαμαρητισα με επιλεκτική ευαισθησία. Προς τους άλλους και όχι προς το σπίτι της. Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τους λάθρο δεν βοηθάμε τους συμπολίτες μας βοηθάμε τους λαθροεισβολεις άρα είμαστε επιλεκτικά ευαίσθητοι. Δεν με έπεισε sorry

    1. που το ξερεις οτι δεν ειναι ευκαταστατη και οτι δεν τα εχει αναγκη η οικογενεια της, περισσοτερο απο αλλες οικογενειες?
      αν εφυγε απο την πολη που σπουδαζει με αεροπλανο, πως θα τα κουβαλησει?
      αμα δεν ξερουμε, καλο ειναι να σωπαινουμε….

  2. ποιοτητα ανθρωπου, μπραβο στην ιδια, μπραβο και στους γονεις της….

Comments are closed.