Το τατουάζ, οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» και τα … διαγγέλματα Κασιδιάρη, για τα σαΐνια της πολιτικής και τα συστημικά “μπουκωμένα” ΜΜΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ξεστρα

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο YouTube: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. την σβαστικα των Γερμανων
    το 1941-44
    ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΙΣΤΑ
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ….

  2. Μονο ΠΟΝΟΣ στα διεθνιστικα σουργελα και στους πουλημενους Προδοτες που μας κυβερνουν!

  3. * ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΩΣ ΘΑΜΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ;;;

    * ΣΑΒΒΑΤΟ! ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΦΙΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ! ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ! ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ! ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΥΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ! ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΤΟΥΣ! ΩΠΑ! ΛΕΩ! ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΘΑΜΩΝΑ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ! ΜΠΙΝΓΚΟ! ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΟ 2017 ΣΤΟ SUMMER PARTY ΤΟΥΣ!!!

    Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ! ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ ΚΑΙ
    ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩ … ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΟ; ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ ???

    1. Με τα ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ και τα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;

  4. Μπράβο Στέφανε που βγάζεις την Μπέτυ και μπράβο Μπέτυ που τους κάνεις ρόμπα. Μπορεί ο Μπογιόπουλος και ο Τατσόπουλος να μας πούνε αν έχουν αναφέρει κάτι κατά Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη που δούλευαν σε Μέσα που τους ανήκαν; Και πως γίνεται να συνεργάζονται αυτοί που δήλωναν αριστεροί με …εφοπλιστές; Και πως ο Τατσόπουλος από σύριζα πήγε στη νδ; Μπράβο Στέφανε, Μπράβο Μπέτυ, Μπράβο Ηλία! 2410.000 Έλληνες είναι μόνο η αρχή, θα ξυπνήσουμε όλους τους Έλληνες.

  5. θα βαλουμε ολοι απο ενα τετοιο τατουαζ, Σπαρτιατες μαζι με τη σβαστικα

    1. τωρα ειν αργα μωρη λουλου για κολουτουμπες…κατσε με τον κουλη και τους κουτσουμπες!θαρθει η ωρα που θα παρακαλας τον Θεο ναχες σβαστικα πανω σου για να σωθεις!

Comments are closed.