Το… τερμάτισε ο Ντόναλντ Τραμπ! Συνομιλεί με τον Θεό που τον δοκιμάζει με τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
trump1

Είχαμε καταλάβει ότι κάτι περίεργο υπάρχει στο μυαλό του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά η φαντασία μας δεν έφτανε μέχρι εκεί. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποκάλυψε πως είχε “διάλογο” με τον Θεό, ο οποίος του έστειλε τον κορωνοϊό για να τον… δοκιμάσει.

Σε ομιλία του, στη Μινεσότα, ο Τραμπ -σε μια προσπάθεια να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα- επαίνεσε τον εαυτό του, λέγοντας πως είναι ο μόνος που μπορεί να ξανακάνει την οικονομία της Αμερικής ισχυρή, τη στιγμή που χιλιάδες Αμερικανοί δεν έχουν στον… ήλιο μοίρα, λόγω της ανεργίας. Και μάλιστα, επικαλέστηκε “διάλογο” που είχε με τον Θεό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Το πετύχαμε μαζί και είναι ένα οικονομικό θαύμα. Και τώρα το ξανακάνουμε. Το καταφέραμε. Δημιουργήσαμε την ισχυρότερη οικονομία και τώρα πρέπει να το ξακανάνουμε. Ξέρετε τι είναι αυτό; Είναι ένας τρόπος του Θεού να μας δοκιμάσει. Είπε “το καταφέρατε μια φορά”. Και του είπα “έκανα καλή δουλειά Θεέ μου”; Είμαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει ξανά». Αυτός μου είπε ότι θα πρέπει να το κάνεις ξανά. Κι εγώ είπα “οκ, συμφωνώ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είναι προφανές ότι έκανε πλάκα και είπε ότι επειδή καυχήθηκε στον θεό ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει τις ΗΠΑ την ισχυρότερη οικονομία, αυτός σαν τιμωρία θα τον ξανακάνει πρόεδρο στις επόμενες εκλογές… Ο τύπος είναι και ηγέτης και μεγάλη μορφή. Είμαι σίγουρος ότι θα τον ξαναεκλέξει ο λαός παρά τη λάσπη που έχει φάει από τα νεοταξίτικα μέσα ενημέρωσης. Όσο για τους Τούρκους, κάνει αυτό που τον συμφέρει. Είναι γελοίος οποίος περιμένει άλλα κράτη να τον σώσουν και δεν του αξίζει να είναι ελεύθερος.

  2. Το τερματισε? Δηλαδη τι να πει η κυρα φανιω απο τον κατω οροφο που συνομιλει με ολη την 12αδα των Αγιων και τα λενε? Και η καθε πυροβολημενη φανιω….Τουλαχιστον ο Τραμπ πουλαει αυτο που ξερει καλα. Και δεν ειναι κακο να βλεπεις εναν ηγετη να ‘συνομιλει’ με τον Θεο… Αντε να σας ριξουν κανα φλυτζανι τωρα προοδευτικοι.

    1. να ρωτήσεις την κυρά φανιώ, όπως και το τουρκολάγνο κάθαρμα, τον ψυχοπαθημένο τραμπ, πώς “συνομιλεί” με τον Θεό. Και η σχιζοφρένεια σε θέσεις ισχύος είναι κακό…

Comments are closed.