Το τερματίσανε… Με ανθοδέσμη εμφανίστηκε στη Βουλή ο Σπίρτζης

Κοινοποίηση:
mat-louloudia-735x459

Ο Χρήστος Σπίρτζης εμφανίστηκε στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής όπου συνεδριάζει η επιτροπή Δημόσιας Τάξης κρατώντας μια ανθοδέσμη προκειμένου να καταγγείλει το απαράδεκτο και προσβλητικό περιστατικό με τον αστυνομικό των ΜΑΤ.

«Σας έφερα λίγα λουλούδια σαν αυτά που διέλυσε ο αστυνομικός των ΜΑΤ στον συνάδελφό του. Η πράξη αυτή αποτελεί προσβολή στον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, στους γονείς και την μάνα που δεν ξαναείδε από τότε το παιδί της. Να δώσετε ένα λουλούδι στον κ. Μητσοτάκη να κρατήσετε από ένα εσείς και να δώσετε από ένα και στην φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ για να θυμάστε τους ακροδεξιούς θύλακες που έχετε αφήσει στην ΕΛΑΣ για να εκπληρώνει τις εντολές σας με βία και δεκάδες συλλήψεις ακόμα και δικηγόρων. Θα δώσω την ανθοδέσμη στον κ. Χρυσοχοΐδη και ως ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου».

Απαντώντας αρχικά η πρόεδρος της επιτροπής Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για φθηνό σόου.

«Δεν μπορείτε να δίνετε ανθοδέσμες στην αίθουσα της γερουσίας. Αυτό το θέατρο κάποια στιγμή πρέπει να το σταματήσετε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είστε καλοί στην υποκριτική όμως τελείωσε το θέατρο και το σκετσάκι σας. Ούτε ο αστυνομικός έκανε σωστή χρήση της ανθοδέσμης ούτε και εσείς. Διακωμωδείτε με αυτό τον τρόπο ένα σοβαρό περιστατικό και μια θλιβερή στιγμή που διερευνάται. Όσο προσβολή αποτελεί η πράξη που αναδείξατε άλλο τόσο προσβολή αποτελεί το δικό σας θέατρο και θέλετε μετά από αυτή την διακωμώδηση της χθεσινής ημέρας να κρατήσουμε και ενός λεπτού σιγή. Μήπως θέλετε να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή ενώπιον της ανθοδέσμης; Να είστε πιο σοβαρός. Έλεος».

Αμέσως μετά, έκανε παρέμβαση και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος τόνισε ότι θα “συνεχίσουμε”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΈΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΈΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΕΛΏΣ ΑΝΊΚΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΆ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΈΡΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΊΩΣ.

  2. Πιο γελοιος πεθαινεις!!!!!!!Γυρολογοι της πολιτικης που μολις ειδαν το σκαφος του ΠΑΣΟΚ να βυθιζεται την κοπανησαν και τρυποσαν στον Συριζα, που συντομα θα ειναι στο 3% !!!!!! Νοιαστηκε για την ανθοδεσμη που κατεστρεψε ο αστυνομικος, για τους δεκαδες κατα καιρους αστυνομικους , οι οποιοι τραυματιστηκαν στο καθηκον απο τους αναρχοαπλυτους, δεν ειδα να νοιαστουν οι γελωτοποιοι πολιτικανρηδες!!!!!! Πηγε με την ανθοδεσμη ο καραγκιοζης να κανει σοου!!!!!!! Αυτους ψηφιζετε και στελνετε στην Βουλη!!!!!!! Το κακο ειναι οτι η σημερινη κυβερνηση καθεται και ασχολειται με τα καραγκιοζιλικια τους και αμεσως να τημωρισουν τον αστυνομικο, μην τυχον τους κανει ντα η κατσαπλιαδικη Τσιπροπαρεα!!!!!! Ειναι αυτη σοβαρη χωρα;;;;;;;;; Αντε ρε ολοι στα τσακιδια!!!!!!!!

  3. Έχει δίκιο η Βούλτεψη. Προσβάλλουν με τις γελοιότητές τους τη μνήμη του παιδιού. Δεν σέβονται τίποτα τα αριστερά σκατά!

Comments are closed.