Το τρυφερό μήνυμα της Σοφίας Καρβέλα στον Νίκο Καρβέλα: “Μην πεθάνεις σύντομα”

Κοινοποίηση:
7626460/ ΦΩΤΟ: NDP

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Άννας Βίσση, αποφάσισε να εκφράσει την αγάπη και την εκτίμησή της προς τον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα, με αφορμή τα γενέθλιά του. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η νεαρή καλλιτέχνιδα δημοσίευσε μια τρυφερή εικόνα από την τελευταία τους επικοινωνία μέσω FaceTime.

 

Στην ανάρτησή της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τον πατέρα της, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη ατάκα που σίγουρα θα έκανε πολλούς να χαμογελάσουν.

Η Σοφία δεν παρέλειψε να αναδείξει τη σημασία που έχει ο Νίκος στη ζωή της, επισημαίνοντας τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει μαζί. Η ανάρτηση αυτή αποδεικνύει τη στενή σχέση που διατηρούν και την αγάπη που τους ενώνει, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε κάθε οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο, η Σοφία Καρβέλα δείχνει ότι οι οικογενειακοί δεσμοί είναι πολύτιμοι και αξίζουν να γιορτάζονται.

«Σήμερα γεννήθηκε ο θρύλος. Πάντα σε αγαπούσα (και σου απαγορεύω να αναλύσεις ότι η αγάπη είναι τρελή) αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να σε συμπαθήσω και ακόμη περισσότερο για να σε γιορτάσω».

«Μου αρέσει να μοιράζομαι το ίδιο αίμα και τις απόψεις μαζί σου. Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις σύντομα».
«Χρόνια σου πολλά μπαμπά» καταλήγει η Σοφία Καρβέλα σε αυτό το τρυφερό της μήνυμα, στα social media, για τον δημοφιλή πατέρα της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Leave a Response