Το “χάος” στα σύνορα στον Έβρο με την… κάμερα του Russian Today! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xaos_1

Πριν από λίγη ώρα, το Russian Today, έφερε στο φως της δημοσιότητας τα επεισόδια που γίνοται στα σύνορα, στον Έβρο, από την πλευρά των μεταναστών.

Με τίτλο “χάος στα σύνορα”, δείχνει τους μετανάστες να πετούν πέτρες προς την ελληνική πλευρά, να καίνε κλαδιά στον φράκτη κοκ.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως και τις φωτογραφίες:

 

 

xaos_4 xaos_3 xaos_2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μ’ αυτούς θα μπολιάσουμε τον ωραίο ελληνικό πολιτισμό. Αυτούς λάτρεψαν οι Μουζάλες, οι Τασίες και οι Τσίπρηδες της συμφοράς. Αυτά τα “κατατρεγμένα” περνούσαν ανενόχλητα απ’ τα σύνορα. Αυτοί είναι οι επενδυτές του Μάρδα. Αυτοί είναι οι νέοι Έλληνες που πολεμάνε να έρθουν εδώ για τα ξενοδοχεία, τα αραλίκια και τα επιδόματα. Καημένη Ελλάδα! Πώς άντεξες τέτοιον βιασμό από ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκες και τους τίμησες να τους βάλεις ψηλά. Καημένη Ελλάδα!

  2. Ένα λαθροσκουπίδι κάνει με ένα κασκόλ αύξηση μήκους βολής πέτρας .
    Ένα άλλο λαθροσκουπίδι ξαπλωμένο και ένα όρθιο τραβάει βίντεο με το κινητό για να δείξει στην μάνα του πόσο μαλάκας είναι .
    Αυτούς θέλουν τα άλλα Ελληνικά σκουπίδια του τσύριζα να βάλουν ελεύθερα μέσα στον τόπο μας να μας χτυπάνε ληστεύουν , σκοτώνουν με τον ίδιο τρόπο .
    Ότι πάθαμε με τους αλβανούς που λήστευαν , σκότωναν και έφευγαν ελεύθερα για την χώρα τους .
    Οι βρωμιάρηδες πολιτικοί της χώρας μας που έφτασαν με νόμους την αξία της ανθρώπινης ζωής στην χώρα μου σε 2-3 χρόνια κράτησης με δωρεάν σίτιση και περίθαλψη και άδειες εξόδου .
    Ο απόλυτος εξευτελισμός του λαού όταν τα πολιτικά αποβράσματα έχουν μόνιμη φύλαξη με αστυνομικούς που πληρώνει ο λαός .
    Δικαιούμαι να πω τώρα ότι ζω σε μια χώρα απέραντο μπουρδέλο που μου κατέστρεψε κάθε όνειρο ζωής που είχα . Είμαι φυλακισμένος στο σπίτι μου και φοβάμαι να κυκλοφορήσω όπως πριν 25 χρόνια .

Comments are closed.