Το ψευδοκράτος προβάλλει προκλητικούς ισχυρισμούς του Φειδία για βαρβαρότητα Ελληνοκυπρίων κατά Τουρκοκυπρίων

Κοινοποίηση:
FEIDIAS-696x391

Το ψευδοκράτος δεν άφησε αναξιοποίητη την πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου για συνεργασία με τον Τουρκοκύπριο Youtuber Ibrahim Beycanli, ώστε να προβάλλουν την ιστορία της Κύπρου, γιατί «μέχρι σήμερα την έχουμε μάθει μισή».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Φειδίας Παναγιώτου ανέφερε πως «δεν ξέραμε για τα όσα υπέστησαν οι Τουρκοκύπριοι από το 1963 από τους Ελληνοκύπριους και ότι είχαν αγνοούμενους, πρόσφυγες και νεκρούς».

Οι δηλώσεις αυτές αξιοποιήθηκαν από την οργάνωση Young Turkish Cypriots η οποία ελέγχεται από το κατοχικό καθεστώς και προβάλλονται στο «Χ» ως παραδοχή εκ μέρους Ελληνοκύπριου Ευρωβουλευτή, για τη «βαρβαρότητα των Ελληνοκυπρίων κατά των Τουρκοκυπρίων».

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο Φειδίας Παναγιώτου νωρίτερα σε Podcast.

Αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – σε «κλέφτες ευρωβουλευτές», και στην πρόθεσή του να κάνει 3-4 παιδιά μιας και «είναι ερωτευμένος με μια κοπέλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Eiναι εδω στην Ελλαδα προβατα και ζωντοβολα εκατομμυρια αλλα ειναι και οι Κυπριι αστα να πανε.
    Πως εβγαλαν αυτο το χαμενο ευρωβουλευτη δε το βλεπουν οτι εχει την ιδια χαζοφατσα του Ταμπακη απο τις Αυπνιες?

  2. Ο τύπος αυτός χαζοφέρνει, έχει πολύ χαμηλό IQ και είναι πολύ επικίνδυνος, ειδικά σε εθνικά θέματα. Καλύτερα να κρατάει το βρωμόστομα του κλειστό και να αυξήσει λίγο τις στροφές λειτουργίας του εγκεφάλου του, αν βέβαια δεν είναι εντελώς καμένος.

  3. οι κύπριοι είναι όλοι ξεπουλημένη στους Άγγλους ζούνε πλουσιοπάροχα με θεσάρες στο δημόσιο και μισθούς φεύγα, με δανιάρες, σπιταρόνες, αμαξάρες, και κάποιοι λακαμάδες θέλουν να μπλεχτούμε σε πόλεμο με τους τούρκους για αυτούς ρε είστε καλά δε πάνε να μπουκοθούνε από πίσω οι κόπρο κύπριοι ξυπνάτε ρε χαϊβάνια.

    1. Ασφαλώς μεγαλύτερη κοπριά από σένα δεν θα υπάρχει. Σίγουρα δεν είσαι Ελλην, αλλά ένα πληρωμένο πιόνι, ενας εφιάλτης που διασπείρεις διχόνοια μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών Ελλήνων. Εχεις ζηλοφθονία γιατί οι Ελληνοκύπριοι στέκουν καλά οικονομικά , αλλά δεν έχεις μάθει ότι οι Κύπριοι δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα.

  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΨΙΦΗΣΑΝ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΤΟ ΧΑΝΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ

Leave a Response