Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα, Δευτέρα, η καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.
Στις 18:00 θα διεξαχθεί, όπως πάντα, η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.
Στην ενημέρωση θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.
Να σημειωθεί πως στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Τέλος, παρών θα είναι και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.