08/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τρία ελληνικά μπαρ στα 100 καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με τα The World’s 50 Best Bars

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ανακοινώθηκε η «extended list» της Βίβλου της παγκόσμιας μπαρ σκηνής The World’s 50 Best Bars και τρεις ελληνικές μπάρες φιγουράρουν υπερήφανα στα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου.

Εν αναμονή της 22ης Οκτωβρίου, οπότε και θα ανακοινωθούν τα 50 καλύτερα μπαρ στον πλανήτη, σύμφωνα με μία από τις πλέον έγκυρες διεθνείς λίστες, τα World’s 50 Best Bars, πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η εκτεταμένη λίστα 51-100. The Bar in Front of the Bar, The Clumsies και Barro Negro βρίσκονται εκεί και εμείς χειροκροτούμε υπερήφανα.

The Bar in Front of the Bar

Το εξαιρετικά cool και ακομπλεξάριστο street bar της οδού Πετράκη, που πέρσι βρέθηκε στη θέση 98 της λίστας, μόλις 2 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του, φέτος βρίσκεται στον αριθμό 51 της Βίβλου της παγκόσμιας μπαρ σκηνής. Μόλις ένα βήμα από τα 50 καλύτερα μπαρ του πλανήτη, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ταλαντούχα ομάδα του, που ξέρει να σκέφτεται ξεκάθαρα out of the box.

The Clumsies

Σίγουρα το πιο πολυβραβευμένο ελληνικό μπαρ, οι The Clumsies έφεραν διεθνή αύρα στην ελληνική μπαρ σκηνή με τις πολυάριθμες διακρίσεις τους, μεταξύ των οποίων και σχεδόν μίας δεκαετίας σερί στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου. Να θυμίσουμε πως ήταν το νούμερο 3 το 2020, η υψηλότερη θέση που έχει λάβει ελληνικό μπαρ στο θεσμό. Φέτος τους συναντούμε στο νούμερο 60 και συνεχίζουμε να τους θαυμάζουμε για την απίθανη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.

Barro Negro

Το πρώτο tequila και mezcal bar της χώρας μας βρέθηκε φέτος στο νούμερο 68, δύο θέσεις παραπάνω από πέρσι, δείχνοντας πως συνεχίζει σταθερά την ανοδική πορεία του. Ένα εξαιρετικά αγαπημένο και φιλόξενο στέκι, όπου η γνώση για την tequila και το mezcal είναι τεράστια, οι συνέργειες πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και τα cocktails πάντα κορυφαία. Από εμάς πολλά μπράβο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response