Τρίγωνο των Βερμούδων της Ρουμανίας: Το ανατριχιαστικό δάσος Hoia – Baciu

Κοινοποίηση:
Hoia-Baciu-Forest-Romania-2-1-768x534

Έξω από τη Ρουμανία, ειδικά στον αγγλόφωνο κόσμο, η Τρανσυλβανία είναι μια χώρα που συνδέεται με τους βρικόλακες και συγκεκριμένα με τον Δράκουλα. Εντός της Ρουμανίας, όπου ο Βλαντ ο Δράκουλας είναι εθνικός ήρωας, οι συναναστροφές του με τον διάσημο βρικόλακα δεν είναι τόσο δημοφιλείς, αν και η Τρανσυλβανία είναι αναμφισβήτητα γνωστή ως το σπίτι σε μια από τις πιο ανατριχιαστικές τοποθεσίες στον κόσμο. Το δάσος Hoia Baciu, είτε του αξίζει είτε όχι, έχει κερδίσει τη φήμη του Τρίγωνου των Βερμούδων της Ρουμανίας.

Με την πάροδο του χρόνου, το δάσος απέκτησε τη φήμη ότι στοιχειώνεται από εχθρικά πνεύματα, ως τόπος δραστηριότητας UFO και ένα μέρος όπου οι καλλιτέχνες ανοίγουν πύλες σε άλλες διαστάσεις.

Το Ξέφωτο δεν είναι μια συνηθισμένη τοποθεσία. Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι του δάσους είναι ένα μέρος όπου δεν φυτρώνει τίποτα. Είναι σχεδόν σαν όλα τα δέντρα και τα φυτά να σταματούν να αναπτύσσονται γύρω από αυτό το σημείο.

Η φήμη του Hoia Baciu ως παραφυσικής εστίας

Το δάσος λέγεται ότι ονομάστηκε Hoia Baciu, αφού ένας βοσκός με το ίδιο όνομα χάθηκε εκεί με 200 πρόβατά του. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ένας βιολόγος με το όνομα Alexandru Sift λέγεται ότι τράβηξε φωτογραφίες ενός δίσκου ή ενός ιπτάμενου δίσκου που αιωρείται πάνω από το δάσος. Το 1968, ένας στρατιωτικός τεχνικός με το όνομα Emil Barnea λέγεται ότι τράβηξε μια φωτογραφία ενός UFO. Υποστηρίζεται ότι δεν είχε κανένα λόγο να φτιάξει την ιστορία αφού δεν είχε τίποτα να κερδίσει επειδή η κομμουνιστική κυβέρνηση εκείνη την εποχή θεωρούσε ότι η πίστη στο παραφυσικό ήταν σημάδι παραφροσύνης και απειλή για το κράτος

Έχουν ειπωθεί και άλλες περίεργες ιστορίες για το δάσος. Σε ένα, ένα νεαρό κορίτσι εξαφανίστηκε για πέντε χρόνια, για να εμφανιστεί ξανά χωρίς να θυμάται πού ήταν. Σε μια άλλη ιστορία, πάνω από 60 επισκέπτες εμφανίστηκαν να προσπαθούν να ανοίξουν μια πύλη σε μια άλλη διάσταση. Οι άνθρωποι αναφέρουν επίσης ότι είδαν περίεργα φώτα στο δάσος, άκουσαν βήματα από αόρατες φιγούρες, απαθανάτισαν ανύπαρκτα πρόσωπα σε φωτογραφίες και άκουσαν ανεξήγητα γέλια ή γυναικείες φωνές.

Είναι ιστορίες σαν αυτές που του έχουν δώσει τη διάκριση ότι είναι το «πιο ανατριχιαστικό δάσος στον κόσμο». Επιπλέον, οι άνθρωποι που έχουν πάει στο δάσος αναφέρουν ότι τους κυριεύει η ναυτία, τα περίεργα εξανθήματα, η ανεξήγητη κόπωση και η αίσθηση ότι τους παρακολουθούν. Μερικοί άνθρωποι έχουν επίσης αναφέρει ότι αντιμετώπισαν χρονικά λάθη, χωρίς να θυμούνται τι έκαναν κατά τη διάρκεια του χρόνου που έλειψαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response