19/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τρίκαλα: Αποδοκιμάστηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Θ.Λιούτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Θανάσης-Λιούτας-

«Ποιο δάνειο; Καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής»

Ένταση προκλήθηκε το Σάββατο στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, όταν επισκέφτηκε το χωριό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Λιούτας. 

Το χωριό έχει πληγεί από τις πλημμύρες, τα προβλήματα και εκεί είναι τεράστια και πολλοί πολίτες παραμένουν εγκλωβισμένοι. Στην θέα του βουλευτή η οργή ξεχείλισε με κατοίκους να τον αποδοκιμάζουν και να ζητούν εξηγήσεις για την κατάσταση που επικρατεί.

«Ποιο δάνειο; Καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής» είπε στον κ. Λιούτα ένας από τους πληγέντες και μια άλλη κάτοικος της περιοχής: «Αν δεν έχω ζώα, αν δεν τα αρμέξω να πουλήσω το γάλα μου, με τι θα τα πληρώσω;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. τι εξέλιξη ειχαμε με το νεκρο παιδακι στη σχολη γαλακτοκομικης ????….γιατι ο νιτσιακος εβρεθει στο γκρεμο????….ποιος εκλεισε την εγναντια του τοτε χρονικα …..????και με 250 ευρω το κεφαλι ερχοντουσαν σκοπιανες αλβανες και βουλγαρες σε γραφεια ευρεσεως εργασιας???ποια συνορα ειχαν κλεισει???ποιο σχολειο ςφιαξε ο παπουλιας στην κορεα και τι κρυβοταν πισω απ αυτο????γιατι ο κοσμος να γυρνα γιατι γιατι γιατι????….το μεγαλο παπικο και η ιστορια των τουρκοσποραδων ελληνοβλαχων του γες η του νο…πληγη τα χοντρα ναρκωτικα στις περιοχες εκατον τοσο χρονω ο ζαγορης ο γερος κονομα στη κονομα ειχε κλεισει το νερο απ τον αστρακα και καλουσε βοιδοματι……αμ πως δις και τρις…ζηλεψε κι ο καημενος ο βικος και τα κανε πλακακια του ναρθικα με το πανικοβλιτο δηλητηριωδες φιδι της αλλαξοκολιας των βοθρων του παρακρατικου της κυβερνησης …και τελος αν θες να πας κολυμπωντας στα τρικαλα φιαξε σχεδια ….μη μου τους κυκλους ταρρατε!!!!

  2. Ποιος θα τα πληρώσει τα δάνεια ρε καταραμένε πούστη;

  3. ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ

  4. Ρε είσαστε με τα καλά σας;;;
    ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ στον πρωκτιαίο σωλήνα και στείλτε τον στο καλό….

  5. ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΑΤΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΑΙ ΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ

  6. Ο/Η Πάμε για νεο Καστελόριζο αν δεν το έχετε καταλάβει ακομα λέει:

    Τι δεν καταλαβαινετε ρε , δεν υπάρχει μια το κρατος δεν έχει να σας δώσει για αυτό μιλάει για δάνεια. Δεν ακούσατε το ζαβο χθες τι ελεγε; θα ζητήσουμε από την ΕΚΤ δάνειο με ενοίκους όρους.

  7. ναι και ο μποντιγκαρντ με μπλε μπλουζα και γυαλακι κριμα

  8. σκασιλα του τον στηριζει ο εκτροφεας γουρουνιων με μονοβολα κιολας ξυπνα λαε

  9. Ρε πλακώστε τον στις κλωτσιές που κάθεστε και ακούτε τις ηλιθιότητες που αραδιάζει. Προσπαθεί να τους κατευνάσει με τα δάνεια.

Comments are closed.