Τρίκαλα: Δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι μέσα σε μια ώρα

Κοινοποίηση:
trikala-kakokairia

Δύσκολη ήταν η προηγούμενη νύχτα για τα Τρίκαλα, με την επέλαση της κακοκαιρίας Elias να μετατρέπει δρόμους σε λίμνες και τους κατοίκους να φοβούνται τις πλημμύρες.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η οδός Καλαμπάκας μετατράπηκεί σε λίμνη -για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες- και οδηγοί εγκλωβίστηκαν, αναζητώντας εξόδους διαφυγής.

Δημιουργήθηκαν προβλήματα μέσα στην πόλη, αλλά και στα χωριά της περιοχής. Όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο οποίος παρέμενε στο αμαξοστάσιο του Δήμου μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, “έπεσαν 60 χιλιοστά βροχής μέσα σε μια ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ανταποκριθήκαμε και οι ζημιές που προκλήθηκαν αποκαταστάθηκαν άμεσα”. Για σήμερα ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος και καταιγίδες θα σημειωθούν μόνο τις απογευματινές ώρες.

Λίμνη το στρατόπεδο δίπλα στον οικισμό Tρίκκη

Σε συναγερμό τέθηκε και ο οικισμός Τρίκκη, με κατοίκους και δημοτικές υπηρεσίες να δίνουν μάχη για να μην περάσει το νερό και πάλι στα σπίτια στην περιοχή.

Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr το βράδυ τοποθετήθηκαν σακιά με άμμο στους δρόμους μπροστά από τα σπίτια ενώ υπάρχει παρότρυνση τα αυτοκίνητα να μετακινηθούν σε ψηλότερα σημεία. Δίπλα ακριβώς από τα σπίτια, στον ευρύτερο χώρο του στρατοπέδου, τα νερά της προηγούμενης κακοκαιρίας, λίμναζαν ακόμη. Οπότε το σημείο δέχεται και πάλι βροχή και ήδη έχει γίνει μια απέραντη λίμνη, αναφέρει το Τrikalanews.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: