20/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τρίκαλα: Ξυλοκόπησαν άγρια πρόεδρο χωριού για τα εμφιαλωμένα νερά

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κατέληξε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του χωριού

Η κατάσταση στα χωριά της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel παραμένει θλιβερή, με τους κατοίκους χωριού των Τρικάλων να φτάσουν στο σημείο να ξυλοκοπούν τον πρόεδρο του χωριού. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ, ο πρόεδρος ενός χωριού των Τρικάλων ξυλοκοπήθηκε άγρια μετά από παρεξήγηση για τα εμφιαλωμένα νερά, τα οποία εστάλησαν ως δωρεά.

Κάτοικοι αρπάχτηκαν με τον πρόεδρο για το ζήτημα του διαμοιρασμού, με αποτέλεσμα ο ίδιος να καταλήξει στο νοσοκομείο και να ανταλλάξουν μηνύσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τελικά, ο ¨Ελληνας μου φαίνεται ότι είναι εκ φύσεως επιθετικός και αχάριστος. Τους δώσανε εμφιαλωμένα νερά και αυτοί αντί να πούνε ένα ευχαριστώ πλακώσανε τον δήμαρχο του χωριού στο ξύλο. Αστυνομία υπάρχει σε αυτήν την χώρα ή ο κάθε τρελάκιας κοπανάει όπου βρει?

  2. Από τη μια μεριά πρόεδροι που δε μπορούν να μοιράσουν ένα φορτοταξί νερά και από την άλλη ασύστολη ψέκα. Σήμερα πρωί ο ουρανός ήταν καθαρός και γαλάζιος. Μέχρι το μεσημέρι υπήρχε αχλή σε κάθε σημείο του ορίζοντα. Oι ψεκασμοί συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ. Εκατοντάδες γραμμές.

Comments are closed.