«Τρίτωσε το κακό, ήρθε αυτό κι απόσωσε»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Λιάνα Κανέλλη, το πρόβλημα υγείας της

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Παρούσα στο πλατό της εκπομπής «Αταίριαστοι» ήταν το πρωί της Τρίτης (16/7) η Λιάνα Κανέλλη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος. Οι δύο δημοσιογράφοι συζήτησαν με την βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) σχετικά με τα επίκαιρα και καίρια θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Πριν, όμως, αρχίσουν την κύρια συζήτηση, οι παρουσιαστές έδειξαν ενδιαφέρον για την υγεία της Λιάνας Κανέλλη, ζητώντας να ενημερωθούν για την πορεία της ανάρρωσής της, μετά το ατύχημα που υπέστη στο πλατό του ΑΝΤ1 τη βραδιά των Ευρωεκλογών.

«Το πόδι είναι μια χαρά. Είμαι στην 6η βδομάδα και, όπως λένε οι γιατροί, είναι και η κρίσιμη εβδομάδα, μην κάνεις καμιά χαζομάρα και σκοντάψεις ή πέσεις», δήλωσε στην αρχή η Λιάνα Κανέλλη.

«Με πήγε λίγο δύσκολα το τελευταίο διάστημα αλλά τρίτωσε το κακό. Αν σκεφτείς ότι έχω βγάλει όλη την προεκλογική εκστρατεία με δύο μικρά χειρουργεία που είχα κάνει εξαιτίας ενός αποστήματος, μετά ήρθε κι αυτό κι απόσωσε», συνέχισε η βουλευτής του ΚΚΕ

«Ξέρεις τι με πείραξε; Το ότι πήγαμε τόσο καλά ως κόμμα που δεν μπόρεσα εκείνο το βράδυ να το γιορτάσω. Είχα κανονίσει να πάω με κάτι ΚΝίτες κι αντί να το περάσω εκεί το πέρασα στο νοσοκομείο», σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση η Λιάνα Κανέλλη και συνέχισε με τον ίδιο τόνο: «Εντάξει, αφού μπήκε το πόδι μου στον γύψο και όχι η χώρα μια χαρά είμαστε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. …των βορείων προαστίων με περιουσία ζόρικη… λέει και το ποίημα που και που και τέλος

  2. μακαρι να στοκοβαν σα της γιαννακου…αλλα δυστυχως για σενα κανελλη ο Θεος σου ετοιμαζει ακομα καλυτερη εκπληξη!
    νομιζω εχει ηδη φτασει στο νο1 στα charts στα higlights του Θεου το χαστουκι που σουριξε ο Λιακος και αγαλιασε ολη η γη και τα ουρανια!

  3. Δεν μπήκε η χώρα σε γύψο λέει το βρομοκούμουνο. Ε, βέβαια μια ζωή αλλαξοκωλιές με τη νδ τα μιάσματα του Στάλιν.

  4. Εσύ θέλεις τον Κασιδιάρη να σου δώσει 2-3 χαστούκια να βρεις την υγειά σου. Όταν σου είχε ρίξει τις σφαλιάρες στον Παπαδάκη μετά είχες κάνει μια μούρη φράπα.

  5. Αριστεροί με δεξιές τσέπες… ρεεεεε όοοοξξωωωω ρεεεεε

  6. αυτη τωρα θελει να μας πει οτι η χωρα δεν ειναι υπο κατοχη απο τα κορακια και τις τραπεζες χαχα γελασαμε συντροφισσα λιανα

Comments are closed.