Τραβούν… «χειρόφρενο» τα ντελίβερι λόγω καύσωνα

Κοινοποίηση:
aadca287b8a6b085e91d957eb35f8f98_L

Δημόσιο και ιδιωτικός τομέας από σήμερα μπαίνει σε λειτουργία καύσωνα, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες θερμοκρασίες αυτήν την εποχή. Μία ομάδα εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που πρέπει να προστατευτούν από τις υψηλές θερμοκρασίες είναι στον κλάδο του ντελίβερι καθώς και άλλοι που κάνουν χειρωνακτικές εργασίες σε εξωτερικούς χώρους.

Εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, προβλέπει παύση εργασιών για απασχολούμενους του ιδιωτικού τομέα σε εξωτερικές εργασίες και για διανομείς, καθώς και τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα για εργαζομένους οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Παράλληλα, υπάρχει και η διευκόλυνση των εργαζομένων με αλλαγή του χρόνου προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία.

Τόσο σήμερα, όσο και την Πέμπτη το υπουργείο Εργασίας απευθύνει αυστηρή σύσταση στους εργοδότες να προβούν τόσο στη λήψη των απαραίτητων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων όσο και σε μείωση απασχόλησης ή ακόμη και σε παύση εργασιών κατά τις ώρες θερμοκρασιακής αιχμής (12.00-17.00), όπου αυτό κριθεί, κατά περίπτωση, απαραίτητο, για την αποφυγή των φαινομένων θερμικής καταπόνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και οι του καναπέ τι θα κάνουν τώρα; Πώς θα φάνε αρχίζω και ανησυχώ

  2. Καλά κάνουν. Έχουν χέρια, ας μαγειρέψουν. Συνήθισαν τα έτοιμα.

    1. Ας πάνε σε κάποιο σούπερ μάρκετ που έχει έτοιμα φαγητά κι ας αγοράσουν από κει κάτι.

  3. Aς ενδιαφερθουμε και για τους οδηγους ταξι, που απασχολουνται ολο οι ανεργοι ακτημονες μεσηλικες (ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ) με ιδιοτυπα καθεστωτα.
    Το βασιλειο της παρανομιας και του μαυρου χρηματος υπερ των μεγαλομαντραδων.
    Δε καλλυπτονται ουτε αν αρρωστησουν ουτε αν ειναι σε ευπαθη ομαδα
    ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ Α(Χ)ΡΙ(Η)ΣΤΩΝ

    1. Γι’ αυτό πρέπει να ανοίξει το αντισυνταγματικό κλειστό τους επάγγελμα φίλε, για να τελειώνουμε με αυτούς τους αλήτες που και τους οδηγούς πηδάνε και τις κρατικές Άδειες πουλάνε στη μαύρη…

  4. Τράβα και η οικοδομή χειρόφρενο; Α ναι ξέχασα εκεί πάνε Αλβανοί μόνο

  5. Και τωρα? Οχι μονο νηστικοι και χωρις φρεντοτσινια θα μεινουμε, δεν θα ακουμε και τη…μουσικη των πειραγμενων σαπιων εξατμισεων!

Comments are closed.