Τραγική κατάληξη στη Λαμία: Όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ αφήνοντας νεκρό τον οδηγό του ΙΧ

Κοινοποίηση:
ekab1

Το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το όχημά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που μετέφερε 15 επιβάτες.

 

Παρά την προσπάθεια του οδηγού του λεωφορείου να ακινητοποιήσει το όχημα και να αποφύγει τη σύγκρουση, η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και αποδείχθηκε σφοδρή, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο ΙΧ.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία κινητοποίησε 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα. Μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού, ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί θανάσιμο τραυματισμό.

Μεταξύ των επιβατών του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ μια γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρώς και μεταφέρθηκε, επίσης, στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι επιβάτες, παρά το σοκ, είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του λεωφορείου.

Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην Αγία Παρασκευή του δήμου Λαμιέων Φθιώτιδας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response