Τραγικό! Νέες εικόνες από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” και τις οροφές που στάζουν (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
makedonia

Αλγεινές εικόνες καταγράφονται για μια ακόμη φορά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατά τη διάρκεια της χθεσινής και έντονης βροχόπτωσης έσταζαν νερά από τις οροφές των ολοκαίνουριων κατασκευών.

Όσοι επιβάτες κατευθύνονταν το μεσημέρι της Τρίτης προς τις πύλες του αεροδρομίου αντίκρισαν, όπως φαίνεται και στις εικόνες του ThessToday.gr, τους εργαζομένους να επιχειρούν για αρκετή ώρα να μαζέψουν τα νερά που έσταζαν από την οροφή και να περιορίσουν την ποσότητα του νερού με έναν κουβά και σφουγγαρίστρες.

makedonia1 makedonia2

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα περίπου που συμβαίνει μετά τις νεροποντές, και αφορά τις οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2, τη στιγμή μάλιστα που καταγράφεται καθημερινά ρεκόρ τουριστών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», διαμορφώνοντας έτσι μια δυσάρεστη εικόνα.

Θα επιδιορθωθεί άμεσα

Πηγές του αεροδρομίου «Μακεδονία» αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι πράγματι λόγω της βροχόπτωσης έσταζαν τα νερά, και τονίζουν ότι θα επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα με τις οροφές ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που επιφέρουν οι έντονες νεροποντές στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι δεν αφορά το ίδιο σημείο όπου έσταζαν τα νερά και τον προηγούμενο μήνα, με αποτέλεσμα να τοποθετήσουν μπλε λεκάνες ώστε να συγκεντρωθεί το νερό που έπεσε στο εσωτερικό του αεροδρομίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μήν ξεχνάμε ότι η γερμανική fraport πέρσι ολοκλήρωσε υποτίθεται την ανακαίνιση καί αναβάθμιση τού συγκεκριμένου αεροδρομίου καί τά εγκαίνια τής ολοκλήρωσης τών εργασιών έγινε παρουσία τού κούλη.
    Η fraport πού με δάνεια τού ελληνικού δημοσίου απέκτησε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

  2. Η πολιτική προστασία του χαρδαλιά ασχολιόταν με εμβόλια αντί να πάρει μέτρα. Μέτρα έπαιρνε και έβαζε πρόστιμα κατά αυτών που αρνούνταν το εμβόλιο κσι τις μάσκες. Που ο μαγιορκίνης έλεγε στην αρχή ότι δεν συστήνει μάσκα στη μάνα του! Ποια πολιτική προστασία;

  3. Είναι Αερο…Λιμένας για αυτό!
    Άλλος για την Βάρκα μαααας!

  4. ….Ελληνικες…..υποδομες! Μπανανια!
    Καλο….τουρισμο ναχουμε…. Βασιλακη με τα…. καλυτερα σχολια! Βεβαια το προβλημα δεν απτεται του υπουργειου σου αλλα εκει στα coffee meetings που κανετε…. συζητειστε το!

Comments are closed.