Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Δημοσιογράφος του FOX news και η γυναίκα του διαγνώστηκαν με καρκίνο

Κοινοποίηση:
GTi-qyVaMAAeCCp

Ο Matt Stewart, ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ δημοσιογράφος του FOX News 4 ανέφερε ότι του παρουσιάστηκε καρκίνος σε όλο του σώμα και στον εγκέφαλο την ίδια ώρα που και η γυναίκα του υποφέρει από την ίδια ασθένεια.

Ο Stewart, έκανε γνωστά τα θλιβερά νέα μέσω ανάρτησής  του στο Χ:

«Φίλοι μου, έχω μερικά άσχημα  νέα να μοιραστώ με όλους σας. Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι λίγο άτονος ψυχικά – ζάλη, ναυτία, λίγο διπλή όραση.

Την Κυριακή το πρωί, ζήτησα από την Chrissy να με πάει στην εντατική. Έκαναν αξονική τομογραφία στον εγκέφαλό μου και βρήκαν μια μάζα στην παρεγκεφαλίδα μου. Σάρωσαν το υπόλοιπο σώμα μου και βρήκαν μικρότερες μάζες στους πνεύμονές μου, στο L1 της σπονδυλικής μου στήλης και σε έναν λεμφαδένα έξω από το ορθό μου.

Περιμένουμε τη βιοψία για να προσδιορίσουμε τον ακριβή τύπο καρκίνου που είναι, αν και κλίνουν προς τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Πιστεύουν ότι ένα μικροσκοπικό καρκινικό κύτταρο επέζησε από την επέμβαση μου πριν από τρεισήμισι χρόνια και έκανε μετάσταση σε όλο μου το σώμα.

Ποιο είναι το σχέδιο; Την Τετάρτη θα κάνουν εγχείρηση εγκεφάλου για να βγάλουν τη μάζα από την παρεγκεφαλίδα μου. Η ανάρρωση είναι 4-6 εβδομάδες και θα πρέπει να έχω μια ουλή στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου για να σας δείξω μετά.

Θα κάνουμε επίσης 3-5 θεραπείες ακτινοβολίας για να βεβαιωθούμε ότι όλα τα μικροσκοπικά καρκινικά κύτταρα στον εγκέφαλό μου είναι νεκρά. Θα πρέπει να κάνω μαγνητική τομογραφία με συνέπεια στη συνέχεια για να βεβαιωθώ ότι δεν θα επανέλθει.

Όσο για τον καρκίνο στο σώμα μου, μόλις τον διαγνώσουμε τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε τη χημειοθεραπεία. Θα κάνω περίπου έξι μήνες έντονης χημειοθεραπείας και μετά θα κάνω χημειοθεραπεία συντήρησης για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ελπίζω μόνο να μην χάσω τα όμορφα μαλλιά μου! (Πολύ νωρίς;)

Ξέρω ότι αυτό είναι πολύ. Όλη η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ακόμα στη φάση του τρόμου. Δεν είναι δίκαιο ότι η Chrissy παλεύει με έναν απειλητικό για τη ζωή της  καρκίνο και τώρα είμαι και εγώ.

Θέλω όμως να ξέρεις μερικά πράγματα. Πρώτον, η Chrissy με ενέπνευσε με τη θέλησή της να ζήσει και την άρνησή της να αφήσει τον καρκίνο να την νικήσει. Βλέπω πώς παλεύει κάθε μέρα και με εμπνέει να παλέψω επίσης. Είναι ο βράχος μου.

Το έχει ήδη βιώσει ως ασθενής, επομένως με καθοδηγεί σε όλο αυτό. Έχω τρία όμορφα παιδιά που θέλω να τα δω να αποφοιτούν, να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά, οπότε δεν θα φύγω σύντομα από αυτόν τον κόσμο.

Και αυτό μου φέρνει το δεύτερο πράγμα. Αν με ξέρεις, ξέρεις ότι μπορώ να είμαι πολύ πεισματάρης. Αρνούμαι να αφήσω τη ζωή να μου συμβεί. Θέτω υψηλούς στόχους και αρνούμαι να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο. Στόχος μου είναι να νικήσω αυτό το πράγμα! Ο καρκίνος μπορεί να με επιβραδύνει για λίγο, αλλά θα είμαι καταραμένος αν τον αφήσω να κερδίσει. Έχω ρίξει αρκετά δάκρυα. Είμαι έτοιμος να πάω στον πόλεμο.

Αν και δεν θα με δείτε στην τηλεόρασή σας για μερικές εβδομάδες, σκοπεύω να επιστρέψω στο Fox 4 όταν μπορέσω. Θέλω να συνεχίσω να μοιράζομαι το πάθος μου για τη δημοσιογραφία μαζί σας κάθε πρωί.

Παρακαλώ στείλτε προσευχές με τον τρόπο μου καθώς πιστεύω ότι είναι γεμάτες με τη δύναμη να μου φέρουν δύναμη και αποφασιστικότητα.

Αυτή τη στιγμή στηρίζομαι στον Θεό. Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι ο Θεός θα είναι δίπλα μου σε όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι μου έδωσε καρκίνο. Δεν με τιμωρεί ούτε με δοκιμάζει. Αυτός, δυστυχώς, είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο κόσμος. Οι άνθρωποι παθαίνουν καρκίνο όλη την ώρα. Τωρα ειναι η σειρα μου. Όμως, παρά αυτό το γεγονός που αλλάζει τη ζωή, σκοπεύω να παραμείνω αισιόδοξος και θετικός και να επικεντρωθώ στα πολλά χρόνια ζωής που έχω μπροστά μου. Σας αγαπώ όλους!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: