Τραγωδία στην Καρδίτσα – Νεκρός εντοπίστηκε ο 26χρονος αγνοούμενος

Κοινοποίηση:
astynomia-1

Τραγικό ήταν το φινάλε που γράφτηκε στην επιχείρηση εντοπισμού του 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Η σορός του άτυχου 26χρονου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Karditsalive.net ο 26χρονος εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (14/12) σε εγκαταλελλειμένη αποθήκη του χωριού από ομάδες κατοίκων που είχαν δημιουργηθεί προς αναζήτησή του. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση περαιτέρω της υπόθεσης. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος είχε ερθει τις τελευταίες μέρες στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Ωστόσο απο το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) χάθηκαν τα ίχνη ζωής του με αποτέλεσμα την Τετάρτη (13/12) οι άμεσοι συγγενείς του να δηλώσουν την εξαφάνισή του

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Βλάσσης εξαφανίστηκε μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: