Τραγωδία στην άσφαλτο! Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Θήβα – Νεκρός 33χρονος(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
d9581522207cfd4a4e75061ae7ec9c41_L

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Θήβα…

Ένας νέος άνδρας 33 ετών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης (6/9) στο δρόμο Θηβών – Ερυθρές, πλησίον του Hot Spot μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με φορτηγό που επιχειρούσε να στρίψει σε παρακείμενη επιχείρηση.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 33χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια. Επενέβη η Πυροσβεστική με ένα όχημα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το ΑΤ Θηβών.

 lamiareport.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σαν επαγγελματίας οδηγός καλό θα ήταν κάποια στιγμή αυτό το γ@μημενο κράτος να κοιτάξει και αυτόν τον τομέα. Οδηγοί βαρέων οχημάτων που είναι υποχρεωμένοι να οδηγούν 16 και 18 ώρες με διπλές κάρτες ταχογραφου, υπέρβαροι με μισθούς πείνας. Αν ξεκινήσω να αναλύσω αυτό το θέμα δεν μας φτάνουν δύο μέρες. Ιδιοκτήτες που μόνιμα σε απειλούν με απόλυση, αυτοκίνητα κινούμενα φέρετρα με μηδέν συντήρηση ούτε στα βασικά και πάντα για όλα φταίει ο οδηγός που πάει να δουλέψει.Ευρωπαικη ένωση θέλατε κύριοι,παραβίαση ωραρίου στη Γαλλία ισούται με 15.000 ευρώ πρόστιμο ενώ στην Ελλάδα 400 ευρώ. Καλό σας βράδυ

Comments are closed.