Τραγωδία στη Κρήτη: Πολύτεκνη μητέρα έπεσε με το αυτοκίνητό της σε χωράφι – Ανασύρθηκε νεκρή

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ-6ςγφρσφ_2-1-696x418

Μία νέα τραγωδία συνέβη στους δρόμους της Κρήτης με θύμα μία γυναίκα, η οποία οδηγούσε το αγροτικό της όχημα. Η περίπου 50 ετών γυναίκα από την Πάνω Ρίζα πήγαινε την αρτοκλασία στον Αη Γιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της cretapost, όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί (13/11) όταν μία γυναίκα που οδηγούσε το φορτηγάκι της ξέφυγε από τον δρόμο, στην περιοχή Κούρτες της Μεσαράς, ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άνδρες που την απεγκλώβισαν.

Η 53χρονη γυναίκα παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις της με τους διασώστες να επιχειρούν να την επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πολύτεκνη μητέρα
Σε ανάρτηση του Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρεται ότι η γυναίκα που ήταν πολύτεκνη πήγαινε άρτους για το τάμα της στον Άι-Γιάννη. Η ανάρτηση αναφέρει ότι: «Το αγροτικό όχημα της στην περιοχή Κούρτες βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε παρακείμενο χωράφι με την πόρτα του οδηγού να συνθλίβει το κεφάλι της άτυχης γυναίκας!

Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες , το ατύχημα πρέπει να συνέβη εξαιτίας των πετρελαίων που έχουν χυθεί κατά μήκος όλου του δρόμου , Ζαρός -Καπαριανά, καθώς έχουν εκτραπεί της πορείας τους τουλάχιστον άλλα δύο οχήματα…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: