Τραμπ: «Η Χάρις αντέγραψε το σχέδιο του Μπάιντεν που είναι 4 προτάσεις του τύπου: ‘Τρέξε Σποτ, τρέξε’»!

Κοινοποίηση:
Τραμπ-δεν-πτοήθηκε-από-την-επίθεση-της-Χάρις-Αυτό

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν θορυβήθηκε από την επίθεση της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις στις αρχές του ντιμπέιτ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι επρόκειτο για μια απάντηση κονσέρβας και ένα «ηχητικό κομμάτι» που της έδωσαν οι σύμβουλοί της.

«Θα σας καλούσα να ξέρετε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα σχέδιο για εσάς, επειδή ενδιαφέρεται περισσότερο να υπερασπιστεί τον εαυτό του παρά να φροντίσει για εσάς», είπε η Χάρις αφού επιτέθηκε στον Τραμπ για την οικονομία.

«Αυτό είναι απλώς ένα ηχητικό απόσπασμα, της το έδωσαν για να το πει», είπε ο Τραμπ.

«Κοιτάξτε, πήγα στη Σχολή Οικονομικών Wharton και πολλοί από αυτούς τους καθηγητές, οι κορυφαίοι καθηγητές, πιστεύουν ότι το σχέδιό μου είναι ένα λαμπρό σχέδιο», είπε ο Τραμπ. «Είναι ένα σπουδαίο σχέδιο. Είναι ένα σχέδιο που θα αναβαθμίσει την αξία μας, την αξία μας ως χώρα. Θα κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να είναι σε θέση να πάνε να εργαστούν και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να δημιουργήσουν πολλά καλά, σταθερά χρήματα για τη χώρα μας».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ κατακεραύνωσε τη γυμνή πολιτική πλατφόρμα της Χάρις που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της προεκλογικής της εκστρατείας την Κυριακή, 49 ημέρες μετά την αποχώρηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την κούρσα λόγω παρασκηνιακών πιέσεων από κορυφαίους Δημοκρατικούς, την ελίτ του Χόλιγουντ και δωρητές.

«Και για να τελειώνω, δεν έχει σχέδιο- αντέγραψε το σχέδιο του Μπάιντεν και είναι τέσσερις προτάσεις όπως: «Τρέξε σποτ, τρέξε»», αστειεύτηκε ο Τραμπ. «Τέσσερις προτάσεις που είναι απλά, ω, θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τους φόρους. Δεν έχει σχέδιο, ρίξτε μια ματιά στο σχέδιό της. Δεν έχει σχέδιο».

Το σχέδιο της Χάρις αντιγράφει κυρίως πτυχές της προεκλογικής πλατφόρμας του Μπάιντεν, σημείωσε επίσης, το Breitbart News.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response