Τραμπ – Η σφαίρα του ελεύθερου σκοπευτή πιθανόν να κατέστρεψε το όπλο του Τόμας Μάθιου Κρουκς

Κοινοποίηση:
150724_trump_mesa-768x432

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας ελεύθερος σκοπευτής της αστυνομίας φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποτροπή μιας πιθανής τραγωδίας, πυροβολώντας τον επίδοξο δολοφόνο του πρώην προεδρικού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ. Η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί το όπλο του Τόμας Μάθιου Κρουκς, εμποδίζοντας τον από το να συνεχίσει τους επιθετικούς πυροβολισμούς.

 

Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη αποκαλύπτει ότι η σφαίρα του ελεύθερου σκοπευτή όχι μόνο κατέστρεψε το όπλο του Κρουκς, αλλά και απέτρεψε μια ενδεχόμενη καταστροφή. Στην έκθεση που συνέταξε ο Κλέι Χίγκινς, μέλος του Κονγκρέσου από τη Λουιζιάνα, αναφέρεται ότι η παρέμβαση αυτή ήταν κρίσιμη για την ασφάλεια των παρευρισκομένων. Λίγο αργότερα, ένας δεύτερος ελεύθερος σκοπευτής από τις Μυστικές Υπηρεσίες αντέδρασε άμεσα και εξουδετέρωσε τον Κρουκς.

Η έκθεση έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από διαρροές καθώς η Μυστική Υπηρεσία αναθέτει προσωρινά ορισμένους σωματοφύλακες από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στον Τραμπ, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τραμπ θα λάβει, επίσης, νέα αλεξίσφαιρη προστασία προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τις υπαίθριες συγκεντρώσεις.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τώρα που η σφαίρα “κατέστρεψε” το όπλο μάλλον δεν θα μπορέσουν να κάνουν ερευνα στην κάνη του όπλου για να δουν αν οι σφαίρες προήλθαν από ένα όπλο ή πυροβολούσαν ταυτόχρονα δύο ή τρεις σκοπευτές εναντίον του Τραμπ. Ο Κρουκς είναι νεκρός και το όπλο του κατεστραμένο δηλαδή η τέλεια συγκάλυψη

Comments are closed.