Τραμπ: Οι οικολόγοι μετά τα ζώα θα ξεφορτωθούν και τους ανθρώπους! Σοκαριστική ομιλία (BINTEO)

Κοινοποίηση:
tramp

«Μετά θα έρθουν σε σένα Τομ»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επέζησε απόπειρα δολοφονίας των ΗΠΑ,, μιλώντας στην Μινεσότα, υπέθεσε πως οι διεθνιστές μετά το κρέας θα θέλουν να μειώσουν και τους ανθρώπους!

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η Camala ζήτησε να μειωθεί η κατανάλωση κόκκινου κρέατος για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής!

Τώρα ξέρετε τι σημαίνει αυτό, γιατί σε μερικές χώρες ξεφορτώνονται τις αγελάδες τους και τα βοοειδή τους!

Θέλουν να ξεφορτωθούν τα βοοειδή τους γιατί λένε ότι είναι περιβαλλοντικά μη αποδεκτά!

Αυτό θα γίνει στην συνέχεια! Θα έρθουν σε εσένα Τομ (και θα σου πουν) Τομ σε παρακαλώ πήγαινε στο νομοθετικό σώμα και ξεφορτώσου όλες τις αγελάδες, τα βοοειδή!

Τα άλογα θα πάρουν σειρά!

Και από ένα σημείο και μετά, υποθέτω, θα πάνε και για τους ανθρώπους!

Είναι τρελό! Οι άνθρωποι θα πάρουν σειρά!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σωστος! Οι νεοταξιτες εχουνε βαλει στο ματι τον καταναλωτικο πληθυσμο και εκμεταλλευονται τις διαμαχες των θρησκειων!

  2. Η ανθρωπότητα πάντοτε το έκανε αυτό, το κάνει τώρα και θα συνεχίσει να το κάνει εντατικότερα, απ’ ό,τι φαίνεται. Οι αδύναμοι, οι φτωχοί, οι άρρωστοι δεν τύχαιναν ποτέ ίσης μεταχείρισης και φροντίδας.
    Αν ο Τραμπ δεν εκλεγεί, η ανθρωπότητα θα κατρακυλίσει πολύ γρήγορα. Όχι ότι θα την σώσει, αλλά για κάποιο διάστημα θα καθυστερήσει αυτήν την κατρακύλα, η οποία όπως φαίνεται είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

  3. Ο μόνος που λέει για το τι έρχεται στο μέλλον. Χαίρονται με τα ρομπότ , πενευοντε για την χόρτο διατροφή τους, σου απαγορεύουν να τρως αχινούς από την θάλασσα, να έχεις τρείς κότες ακόμα και στα περίχωρα και σε στηβαζουν μέσα στα αστικά κέντρα. Θα φτάσουμε να θέλουμε παγκόσμιο πόλεμο για να γλυτώσουμε.

    1. Ναι, οπότε θα είμαστε εμείς αυτοί που τον θέλησαν!

    2. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΡΑΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΨΗΦΙΖΟΥΝ WOKE ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ RESET ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΙΑ.

      1. Κι όμως οι Παραολυμπιακοί αγώνες είναι κομμάτι της woke κουλτούρας. Έχει και καλά φέρει η woke κουλτούρα. Το ξύλο στα σχολεία από δασκάλους που εξαφανίστηκε κτλ. Μη τα βάζουμε οκά σε ένα τσουβάλι

    3. Συγνώμη αλλά καλύτερα είναι τα ρομπότ από το να φέρεις οικογένειες γεωργιανών και Αλβανών για εργατικό δυναμικό και ούτε δουλεύουν παρά εμπόριο ναρκωτικών κάνουν και αύξησαν εγκληματικότητα. Οι δε Σύριοι και Αφγανοί στα βόρεια κράτη δε δουλεύουν και ζητάν επιδόματα. Οι δε μισοί Κίνα Ινδία με τα δισεκατομμύρια κόσμο σαβούρες είναι οι περισσότεροι. Μείωση κόσμου και ρομπότ. Αυτή είναι η λύση που θέλουν.

Comments are closed.