Τραμπ: Ο πρόεδρος της χώρας θα πρέπει να έχει λόγο στις αποφάσεις της Fed

Κοινοποίηση:
tramp09d

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη ότι ο εκάστοτε πρόεδρος της χώρας θα πρέπει να έχει λόγο στις αποφάσεις που λαμβάνει η αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed).

«Θεωρώ πως ο πρόεδρος θα πρέπει τουλάχιστον να έχει λόγο» στις αποφάσεις της Fed, είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στην κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

«Νομίζω ότι στην περίπτωσή μου, έβγαλα πολλά χρήματα, ήμουν πολύ επιτυχημένος και θεωρώ πως έχω καλύτερο ένστικτο από ό,τι – σε πολλές περιπτώσεις – (έδειξαν) αξιωματούχοι της Fed ή ο επικεφαλής της», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τα ίδια πήγε να κάνει και ο JFK, με τροποποίηση του συντάγματος τον αυγουστο του ’63 ώστε το αμερικανικό κράτος να μπορεί να εκδιδει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ δολλάρια (red bucks-dollars), και τον νοέμβριο, το ΣΑΤΑΝΟ-ΣΚΥΛΟΛΟΪ των “ροτσιλντ και σια” (που ελέγχουν και διοικούν ΚΑΙ την federal reserve bank απο το 1913, ΚΑΙ τον irs την αμερικανικη εφορία…), τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!
    Και αμέσως μετά, το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έκανε ο αντικαταστάστης αντιπρόεδρος Lindon johnson, ήταν να ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτή την πράξη!
    ΠΡΟΣΕΧΕ Δονάλδιε!

  2. Δεν τον βλέπω καλά τον Τραμπ. Τα ίδια περίπου έλεγε και ο Κένεντυ και το αποτέλεσμα είναι γνωστό…

  3. γεροντολαγμοι τραμπ και μπαιντεν εχω αμφιβολια αν εχουν σωας τας φρενας

  4. Οι Χαζαροι τραπεζίτες της FED δεν θέλουν με τίποτα τον πρόεδρο της Αμερικής μέσα στα πόδια τους. Είναι κράτος εν κράτει και δεν ελέγχονται από κανέναν

Comments are closed.