Οι Αμερικάνοι φοιτητές που συμμετέχουν σε παράνομες διαμαρτυρίες θα συλλαμβάνονται ενώ οι αλλοδαποί θα απελαύνονται τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ
Σε μια ακόμη παρέμβασή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social – που του ανήκει – ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε μέτρα για τη διακοπή της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης σε κολέγια και σχολεία που επιτρέπουν «παράνομες» διαδηλώσεις ενώ οι ταραχοποιοί θα φυλακίζονται ή θα απελαύνονται στη χώρα από την οποία προέρχονται.
«Αμερικανοί φοιτητές θα αποβάλλονται οριστικά ή, ανάλογα με το έγκλημα, θα συλλαμβάνονται», είπε ο Τραμπ στο Truth Social.

Η κίνηση αυτή του Ντόναλντ Τραμπ, έρχεται για εμποδίσει την επανεμφάνιση τόσο του κινήματος των οργανώσεων υπέρ της Παλαιστίνης που έδρασε στα αμερικάνικα εκπαιδευτικά ιδρύματα τους προηγούμενους μήνες, όσο και τις διαδηλώσεις της άκρας αριστεράς που κινητοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια προκαλώντας ταραχές σε πανεπιστήμια προκειμένου να εμποδίσουν εκδηλώσεις προσώπων που συνδέονται με το κίνημα MAGA.
Γι’ αυτό και ο Ντόναλντ Τραμπ «έκλεισε» την αναρτησή του, τονίζοντας «no masks», μια προφανή αναφορά σε κουκουλοφόρους.
ΦΑΣΙΣΤΑΣ με καπελλο. Που πηγε ρε καραγκιοζη η βασικη ελευθερια της εκφρασεως??????