Τρεις νεαροί έσπασαν την καραντίνα. Ταξίδεψαν από Πάτμο για Πειραιά και συνελήφθησαν

Κοινοποίηση:
limani-piraias

Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών κάποιοι εξακολουθούν να υιοθετούν ανεύθυνες συμπεριφορές δίνοντας κι άλλη τροφή στους Χαρδαλιάδες.

Τρεις νεαροί Έλληνες που είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά από τις λιμενικές Αρχές το απόγευμα της Κυριακής (16/8), καθώς αποφάσισαν να «σπάσουν» την καραντίνα και να ταξιδέψουν από την Πάτμο πίσω στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το Megaμε την άφιξη του πλοίου στον Πειραιά, λιμενικοί που είχαν ενημερωθεί για το ταξίδι, τους συνέλαβαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε… αναμμένα κάρβουνα συνεχίζουν να κάθονται οι υγειονομικές αρχές της χώρας, με τα κρούσματα κορωνοϊού να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, εχθές Σάββατο, επιπλέον 230 κρούσματα και τρεις νέους θανάτους, με την ανησυχία να μεταφέρεται και στη νέα γενιά, έπειτα και από την είδηση ότι μία ανήλικη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ.

Στο μικροσκόπιο των ειδικών βρίσκεται και η επιστροφή των εκδρομέων, καθώς οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να καταδικαστούν τα συριζόπουλα σε υποχρεωτική 6μηνη κοινωνική εργασία σε νοσοκομεία με τμήματα covid 19. Μπορεί έτσι να βάλουν μυαλό. Το δεύτερο κακό είναι ότι τέτοια άτομα έχουν δικαίωμα ψήφου – δηλαδή αποδεικτικό υπεύθυνου πολίτη. Γι’ αυτό και λένε ότι : “το πολύ το κάπα κάπα, κάνει το παιδί μ@λ@κα”.

Comments are closed.