Τρισάθλιος μπολσεβίκος! Δήμαρχος Χαλανδρίου: “Ναζήδες” όσοι πολεμούν στα σύνορα»

Κοινοποίηση:
1

Λίγες ώρες μετά τις απίστευτες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου ότι οι Εβρίτες βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους, ο υποστηριζόμενος από την Κουμουνδούρου δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, χαρακτήρισε «Ναζήδες» όσους υπερασπίζοντα τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο.

Ενάντια στο γενικότερο υποστηρικτικό κλίμα προς την επιλογή της κυβερνήσης να θωρακίσει τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, ο δήμαρχος Χαλανδρίου με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σχολιάζει για την κατάσταση στον Έβρο:  «Η γραμμή χαράχτηκε,ο καθένας στο πόστο του: Η με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες», αναρτώντας φωτογραφίες των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται έξω από τα ανατολικά χερσαία σύνορα.

Οι αθλιότητες του συγκεκριμένου δημάρχου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες πολίτες να εξοργίζονται από τις δηλώσεις του, με τις οποίες μάλιστα αναπαράγει την τουρκική προπαγάνδα υποστηρίζοντας ότι στα σύνορα υπάρχουν νεκροί.

Ο δήμαρχος μάλιστα αποκάλεσε του άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας «ακροδεξιούς τραμπούκους», ενώ στα επικριτικά σχόλια των πολιτών δεν δίστασε να αποκαλέσει και τους ίδιους «φασίστες».

Δείτε τις αναρτήσεις του δημάρχου Χαλανδρίου:

  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

54 Σχόλια

  1. Ε ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ? ΚΑΤΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΤΥΛ ΠΑΡΕΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΣΠΙΤΩΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥΣ

  2. Προφανώς έχει πάθει βλάβη από το λίπος ο εγκέφαλος του. Αι στο διάολο παχύδερμο! Κι εσύ κι όλοι οι όμοιοι σου.

  3. Οπου τον βρειτε ξερετε τι πρεπει να κανετε!!Κεραστε τον γλυκακι κουταλιου!!

  4. Μίκης Θεοδωράκης.
    «Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες, η σκέψη μου βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών μας που υπερασπίζουν τα σύνορα της πατρίδας και στους γενναίους άντρες και γυναίκες του Έβρου» αναφέρει ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του.

    και εσυ τρισάθλιε δημαρχε τον Γύφτων εχεις το θρασος να λες ΝΑΖΗΔΕΣ αυτούς που προσπαθούν να φυλάξουν τα σύνορα ΟΥΣΤ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ πόσο ανεγκέφαλοι πρέπει να ειναι αυτοί σε σε ψηφισαν ?

  5. ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΜΕΡ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ…ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ………..

  6. αποκαλεί ΝΑΖΗΔΕΣ αυτός που με αυτα που λεει υλοποιεί την εντολή που εχει δώσει η Μερκελ , που βγήκε δήμαρχος με της ψήφους τον ρομα , ο φασίστας που θελει η μειοψηφία να κάνει οτι θέλει , αυτοι ειναι οι αριστεροί

  7. Να τελειωνουμε με ολα αυτα τα ανθελληνικα σκουπιδια,τελειωστε τους πολιτικα.

  8. Aδελφη του Κουτσουμπα ειναι η κυρια,μοιζουν πολυ στην οψη.

  9. “Νταχάου στην Ελλάδα δεν θα επιτρέψουμε νά φτιαχτούν.”
    Ὁποῖα (ἀν)ἀντιστοιχία!!
    Εννοείται Σίμο μου πως δεν θα το επιτρέψουμε!
    Οἱ φίλοι σου οἱ Γερμανοί τὰ στήσανε στήν Πωλονία & ἐνεκλώβισαν ἐκεῖ χιλιάδες χιλιάδων μελῶν τῆς διαπρεποῦς κοινότητος τῶν ΛεσβοΠουστοΤραβελίων, ἑκατό μύρια γύφτων καθώς καί δισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων Ἰουδαίων πού πηδάγανε τὰ σύνορα γιὰ νὰ μπορέσουν νὰ προσκυνήσουν τὰ ἱερά χώματα τῆς Τευτονικῆς Ἐπικρατείας.
    Ἐσεῖς θὰ τὸ φτιάξετε ὄξω ἀπό τὴν χώρα σου, μᾶλλον στὴν φίλη & γείτονά σας Ἀλβανία, στήν Χυμάῥα ἤ στὴν Κοῥητσά & θὰ τὸ ὀνομάσετε “Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Ψευδοπροσφύγων, Λαθροδιακινητῶν, Δημαρχοπεμπτοφαλαγγιτῶν & Εὐρωβουλευτῶν”.
    Syggnώμη giά tά ἐλλιπῆ & άναχρονιστικά Ἑλληνικά μου, ἀφοῦ λόγω τοῦ κορωνοϊοῦ ἔχασα τὸ κεφάλαιο “Μονοτονικό: ο δρόμος για τη νέα ελάδα του 21ου αιόνα”
    Χαιρετίσματα ἀπό τήν πανέμορφη χιονισμένη Λωζάννη!

  10. Εισαγγελεας δεν υπαρχει ???? αυτος ο αλητης απλυτος ,αυτη η μοσχαροκεφαλη δεν παραβιασε τον νομο για τον ρατσισμο,???? κατονομασε ολα τα παληκαρια τους Ελληνες Ναζι εαν αυτο δεν ειναι ρατσισμος κατα των Ελληνων ??? τοτε τι ειναι ??? και κατι αλλο για τους ψεκασμενους του Χαλανδριου να τον Χαιρεστε τον ανθελληνα και μισελληνα Βρομιαρη που ψηφισατε.και μια παρακληση κ Πρωθυπουργε γεμισε με hot spot για τους κολλητους του λ@θρομεταναστες ολο το Χαλανδρι ,και να εισαι σιγουρος οτι η αντιδρασεις θα ειναι λιγοστες εως καθολου !!!!!!!!!!!

  11. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  12. Οι βρωμοκομμουνιστές ήταν συνεργάτες των ναζιστών. Μας πουλούσαν εκ των έσω.

  13. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ??

  14. μαλακες χαλανδριωτες καριοληδες αυτον τον πουστη να τον χεροσαστε οταν θα σας γαμανες οι λαθροι

  15. Συγχαρητηρια στους κατοικους χαλανδριου που τον ψηφησαν φαινεται οτι τους εκφραζει απολυτα το προδοτικο απολειφαδι του σταλιν.Εξω απο την χωρα ρε νουμερο,την μαγαριζεις,οπως και αλλοι ομοιοι σου.

  16. Θα τα πούμε στον τρίτο γύρο και με αυτόν τον κύριο..!!!!!…..

  17. Εν ώρα δύσκολων καταστάσεων για την πατρίδα μας καθείς ο οποίος εναντιώνεται στις αποφάσεις της ηγεσίας θεωρείται προδοτης !!! Αν η καταστασις ήτο εμπόλεμη θα ετουφεκιζετο !!!

  18. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ αυτος , παντα ενας ηλιθιος νεομπολσεβικος ηταν ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΦΤΑΙΝΕ , εχουμε πολλους ανοητους την Ελλαδα

  19. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ,ΧΕΖΟΝΤΑΙ.

  20. αυτο ειναι το ρεμαλι που βαζει τραγουδια του εαμ στις εθνικες γιορτες,ας παει στην β κορεα ο μπουταλας

  21. Καλά εσύ είσαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!

  22. Ρε βρωμήλοι χαλανδριώτες κάτι ξέρουμε που σας λέμε ψοφίμια φλώροι

  23. Ο/Η Αυτοι πουλανε κ τη μανα τους....σε πατριδες θα κολλησουν; λέει:

    Ειναι πολλα τα λεφτα……

  24. Αλλοδαπός στην καταγωγή, μάλλον αραβο-ιταλόσπορος καθώς είναι σκατόχρωμος και έχει ιταλικό όνομα! Ναζί και φασίστες ήταν οι προγόνοι του που έσφαζαν γηγενείς Έλληνες!

  25. ΕΕΕ ΟΟΟΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΟΟΟ

  26. Η κυβέρνηση ας κάνει ένα καταυλισμό λαθραίων στο Χαλάνδρι. Πιστεύω οι κάτοικοι δεν θα έχουν πρόβλημα αφού ψήφισαν αυτό το βλήμα θα έχουν και κατανόηση για τους γυφτολαθραίοιυς.

  27. Να κάνει στο Χαλάνδρι δομή, να πάρει όσους θέλει, να τους κάνει ότι θέλει και μετά ας μας πει ποιος είναι ναζί… Όλοι στα λόγια είναι μάνες, στις πράξεις είναι κότες

  28. ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΆΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΗΣ DACHAU ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΏ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΦΟΎΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΌΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΆΞΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΎΣ ΜΈΣΑ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΆ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  29. Αυτόν τον τύπο…ΠΟΙΟΙ τον ψήφισαν;;;ΔΕΝ τον είχαν πάρει χαμπάρι τί ήταν;;;Οι απόψεις τέτοιων μηδενιστών,είναι δύσκολο να κρυφτούν..βρέθηκαν ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες να τον εκλέξουν;;Μόνοι μας καταστρεφόμαστε δεκαετίες τώρα..δυστυχώς..

  30. ΓΙωργακη παπαδοπουλε καθε μερα δικαιωνεσαι.Ειναι πολλα τα αριστερα φιδια. Επρεπε να τα καθαρισεις τοτε.Τα αφησες και αλωνιζουν στην πατριδα μας. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ.

  31. ΡΟΥΣΣΟ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ!!!!!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑΧΑΤΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΤΟΝ ΕΔΙΝΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ…….ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ Π.Χ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ……..ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ……….

    1. συνεργατες των γερμανών ήταν οι μπολσεβίκοι. Και στο γοργοπόταμο δήθεν δεν έσκασαν τα εκρηκτικά που τους έδωσαν οι Άγγλοι γιατί τα υπεξαίρεσαν για τον εμφύλιο που σχεδίαζαν για μετά

  32. Μια ζωή οι αριστεροί ένα πράγμα ήξεραν να κάνουν καλά: Να σπέρνουν τη διχόνοια και να ενισχύουν τον διχασμό….Εύγε…Αριστερός όμως….Τι περιμένεις;

  33. Μιλησε η μπάσταρδη γουρουνοκεφαλή με τα ματομπούκαλα…αρθρώνοντας κουράδες…

  34. ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ .ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ. ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .ΓΝΟΡΙΖΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΒΗΡΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΗ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΥΤΗΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΚΘΗΚΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

  35. Αυτό το λαμόγιο ο Δήμαρχος Χαλανδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μας έχει ξεβρακώσει στα Δημοτικά τέλη.
    Για τους Πακιστανούς που περνάνε με τα τρίκυκλα και σαρώνουν τους κάδους του χαρτιού στο Δήμο Χαλανδρίου, έχει δώσει εντολή να τους αφήνουν ανενόχλητους. Περιμένει κανείς Εθνική συνείδηση από αυτό το γουρούνι;

  36. Γ@μω το μουνι που σε πέταγε Δήμαρχε
    Γ@μω το μουνι της αδερφής σου και σου γ@μω ότι έχεις και δεν έχεις!
    Σου εύχομαι να σε πιάσουν λαθρομετανάστες Πακιστανοί και να σου κάνουν τον κωλο κόσκινο!

  37. Αυτή η ανώμαλη μουσούδα δέν έχει ελληνικά DNA.Σίγουρα τουρκομογγολικής προελεύσεως.
    Αν είχαμε αυστηρούς φυλετικούς νόμους θά τόν έδιωχναν αμέσως από τό δημαρχείο καί θά τού
    απαγόρευαν κάθε άσκηση πολιτικής εξουσίας.
    Γιάννης Λάκων

  38. Στο Χαλάνδρι όλοι οι μετανάστες. Πάμε παιδιά. Εκεί είναι καλά. Μας αγαπάνε. Παμεεεεεεε.

  39. Γ@μω το κερ@το μου. Το Ελληνικό Σύνταγμα τι λέει για όσους καταφερονται κατα της πατριδας τους;

  40. Κανενας εισαγγελεας να τον συλλαβει δεν υπαρχει? ελεος με τον καθε λακαμα της κοινωνιας, ου να χαθεις να χανεσε παλιο αλητη τουρκοσπορε.

  41. Αντε να χαθείτε ρεμάλια ψηφοφόροι του Δ. Χαλανδριου. Εσείς δεν τον βγάλατε; λουστείτε τον τώρα τον κρασοκοιλια που την βγάζει βλέπω λιτά, φτωχικα, και συριζαιικα

  42. Αυτος σε λιγο καιρο μπορει να γινει και υπουργος.Οι λαλιστατοι οι προδοτες οι φαφιεδες και τα παρασιτα παιρνουν θεσεις διοτι το συστημα ειναι βρωμικο και θελει βρωμια.

  43. Αν αυτός ο τύπος με αυτά που λέει και με αυτό το ύφος που βλέπω στην φωτογραφία λέγεται “άνθρωπος” τότε χίλιες φορές να πάω με αυτούς που ο ίδιος εμμονικά αποκαλεί “ναζήδες” . Για τους Χαλανδριώτες τι να πούμε; Να τον χαίρεστε! Και εύχομαι ένα μεγάλο ανοιχτό χοτ σποτ στην πόρτα σας!

  44. εαν το 1940 ηταν κυβέρνηση κατι ΡΟΥΣΣΟΙ η Ελλάδα θα ηταν επαρχεία των ΝΑΖΙ και εαν κυβερνούσαν σήμερα κατι σαν τον Ρούσσο στις επόμενες εκλογές θα ψηφίζαμε Ερντογαν για προεδρο , σαν δεν ντρέπεσαι ρεε Δήμαρχε , βγάλε κανένα κονδύλι να πάτε καμιά εκδρομή εσυ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης σου στην απο ανατολή και μην ασχολείσαι με σοβαρά θέματα

  45. αν ειμαστε εμεις ναζιστες, τοτε οσοι ειναι υπερ των λαθροισλαμιστων ειναι αριστεριστες -παιδεραστες…
    διαδωστε το παντου!

  46. Τον καλούμε να δηλώσει πόσους μπορεί να φιλοξενήσει στο σπίτι του και ευχαρίστως να βάλουμε τόσους μέσα και να του τους στείλουμε

Comments are closed.