Τρομοκρατεί ο Καπραβέλος: “Δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο η Όμικρον”

Κοινοποίηση:
καπραβελος

Τρομακτικές είναι οι προβλέψεις του διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκου Καπραβέλου, σε ότι αφορά στην εξάπλωση της Όμικρον και τις επιπτώσεις που θα έχει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

«Αν σε αυτό το τσουνάμι του 4ου κύματος για το ΕΣΥ έρθει και ένα άλλο ένα κύμα λόγω της Όμικρον, όπως λένε, η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο, δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Όπως είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ήδη το 4ο κύμα έχει πλήξει ανεπανόρθωτα τα νοσοκομεία: «Η πίεση στις ΜΕΘ είναι κάτι που δεν μπορεί να συζητηθεί. Και οι 48 κλίνες ΜΕΘ στο Παπανικολάου έχουν διατεθεί για περιστατικά κόβιντ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κλίνη ΜΕΘ για τα νον-κοβιντ , μια εφιαλτική κατάσταση».

Σχολιάζοντας τα μέτρα τόνισε θα έπρεπε να έχουν ληφθεί ήδη και να είναι πολύ αυστηρότερα, καθώς επανέλαβε «δεν αντέχει άλλη πίεση το ΕΣΥ, να χτυπήσει καμπανάκι σε όλους τους αρμοδίους» , τόνισε ότι «δεν γίνεται να βιώνουμε έναν εφιάλτη και οι υπόλοιποι να παίζουν τις κουμπάρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΙΚΡΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΛΑΣΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ….

  2. Οταν εβλεπε στο νοσοκομειο που ηταν οταν οι ΜΕΘ δεν εφταναν και ο κοσμος που ειχε πληρωμενες τις εισφορες του στα Ασφαλιστικα Ταμεια δεν ειχε κρεβατι ;παρακαλουσαν και εταζαν να τους βαλουν σε ΜΕΘ και δεν τους ακουγε κανεις αλλα και ο χουφταλος δεν θυμαμαι ποτέ να βγηκε μπροστα και να απαιτησε απι τον εκαστοτε διοικητη του Νοσοκομειου να φτιαχτουν πτερυγες ΜΕΘ ..τοτε αντεχε να βλεπει να χανεται κοσμος ;;;;αντε ρε θεατρίνε του π@τσο@…

  3. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΕΡΟΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΔΔΕ ΤΗΛΕΕΙΔΙΚΕ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ?ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΛΟΓΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΟ. ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΕ.

  4. To ΕΣΥ δεν αντέχει γιατί ήταν που ήταν αποδυναμωμένο ,αυτή η κυβέρνηση το αποτέλειωσε !! Τά χρήματα που ήταν να τα χρησιμοποιήσει για την ενδυνάμωσή του τα έδωσε στις καμπάνιες ,μείνε σπίτι κλπ κ στα μέσα (παρα)πληροφόρησης!

  5. Αγαντα ρομπα! Ερχεται και η χψζ! Εκει οντως τη κατσαμε θα τον πιουμε! Συνιστω 100 σφηνακια μοχιτο μπας κι επιβιωσουμε! Ουστ λινατσες του συστηματος!

Comments are closed.